Acasă Extern Călin Georgescu: „Condamn farsa judiciară de punere sub acuzare a lui Donald Trump”

Călin Georgescu: „Condamn farsa judiciară de punere sub acuzare a lui Donald Trump”

În Statele Unite ale Americii, Donald Trump a fost pus sub acuzare de către un procuror din clica lui Soros. Este un act de clară persecutie politică cu obiectivul evident de a-l scoate din cursa electorala pe Donald Trump, candidatul republican cu cele mai mari sanse la alegerile prezidentiale din 2024. Si de altfel singurul Presedinte american care poate aduce pacea in lume, atit de necesara astazi.

Prin această acțiune de politizare flagrantă a sistemului judiciar american, oligarhia globalistă transmite întregii lumi încă un semnal că dusmanul ei de moarte este intruchipat de Statuia Libertății și valorile sacre ale părinților fondatori ai Statelor Unite: democrația, domnia legii, suveranitatea națională si demnitatea fiintei umane creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.

Acestea sunt valorile sacre pe care fostul presedinte Donald Trump, alături de milioanele de patrioti americani, se luptă din rasputeri să le restaureze pe taramul republicii americane. Din pacate, SUA, ca multe dintre democratiile occidentale de astazi, sunt penetrate de o Coloana a V-a controlată de oligarhia globalistă.

În ciuda luptei eroice a suveraniștilor americani, a oamenilor treziți din întreaga lume, cabala internaționalistă continuă neabătută să implementeze agenda ei satanică de înrobire a omenirii. Dispunând de fonduri practic nelimitate și susținută de mass media corporatistă, de statul profund, de ongeurile aservite, politicienii corupți si tradători de țară, oligarhia globalistă se află într-un război total împotriva instituțiilor democratice și cetățeanului de rând a cărui drepturi sunt și vor fi și mai mult călcate în picioare.

Amintesc doar de umilirea cetățeanului în timpul așa numitei pandemii Covid, agenda eugenistă de reducere a populației, escaladarea conflictelor armate intre marile puteri nucleare, digitalizarea forțată, viitoarea ghetoizare a populației prin orasele de 15 minute și multe alte grozăvii care tin mai mult de un deranjament mental și crime împotriva umanității decât de un comportament rațional și democratic.

Eu, Călin Georgescu, în calitate de presedinte al partidului AAA, condamn cu fermitate farsa judiciară din SUA care vrea să-l scoată din cursa electorală pe Donald Trump. Consider că această acțiune a cabalei internaționaliste este deosebit de dăunătoare, nu numai pentru Statele Unite, dar și pentru regimurile democratice din întreaga lume.

În România, unde democrația este deja cangrenată de corupție, incompetență, trădare și lichelism, farsa judiciara din SUA, poate fi un semnal dat statului subteran de la noi să continue acțiunea de subjugare politică a sistemului judiciar, de persecutare a adevăraților patrioți si de fraudare a alegerilor din 2024.

Astazi, când regimul globalist își dă jos masca ,,democrației” și recurge la cele mai opresive mijloace împotriva celor care i se opun, eu și partidul pe care-l conduc vom continua lupta jertfelnică împotriva totalitarismului global care îl continuă pe cel comunist. Oricât de anevoioasă va fi această luptă, oricât de mult ar dura, ea nu poate fi decât victorioasă. Nu suntem singuri și nici lipsiți de putere iar alături de noi este Dumnezeu.

Marea Renastere a României, si a întregii omeniri, nu este un deziderat ci un fapt absolut sigur.

Călin Georgescu – Președinte A.A.A.

sursă: https://aaa.com.ro/2023/03/31/comunicat-de-presa/

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Redacția
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Interviul integral al lui Tucker Carlson cu Vladimir Putin

Într-un interviu recent acordat lui Tucker Carlson, președintele rus Vladimir Putin a disc…