Acasă Intern În colonia România, oligarhia globalistă impune noi măsuri de control al populației prin intermediul clasei politice aservite

În colonia România, oligarhia globalistă impune noi măsuri de control al populației prin intermediul clasei politice aservite

Votat în Senat pe repede înainte de către PNL-PSD-UDMR împreună cu USR, proiectul de lege care instituie Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) urmărește să schimbe drastic modul de deplasare a cetățenilor în oraș. PMUD devine obligatoriu din 2026, cu un obiectiv principal foarte clar: reducerea drastică, până la eliminare, a folosirii mașinilor personale. Proiectul de lege mai stipulează: „reutilizarea terenurilor urbane existente pentru a încuraja locuirea în apropierea locurilor de muncă, a școlilor, a serviciilor și altor destinații, în scopul reducerii timpilor de deplasare și emisiilor”, „asigurarea unei densități rezidențiale minime de 40 locuitori/hectar”.

PMUD vine să ofere astfel un suport juridic transformării orașelor românești în ,,orașe de 15 minute”, un concept de planificare urbană mult îndrăgit de Klaus Schwab și de oligarhia globalistă. Încă din aprilie 2022, fără vreo dezbatere publică, în tăcerea complice a mass mediei și clasei politice românești, orașele București, Cluj și Suceava au fost introduse în programul pilot al UE ,,Orașele de 15 minute”. Acest program este finanțat cu 360 de milioane de euro în perioada 2022-2023 și obiectivele sale au fost asumate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), un document a cărui secretizare ridică multe semne de întrebare.

Eu, Călin Georgescu, mă disociez de legile, proiectele legislative, planurile sau inițiativele, inspirate sau dictate de oligarhia tehnoglobalistă, menite să transforme orașele românești în „orașe inteligente” și „orașe de 15 minute”. În aceste perimetre urbane dreptul la libera circulație al cetățeanului și dreptul său de a alege ar urma să fie drastic limitat de dragul escrocheriei climatice numite eufemistic ,,climate change” (schimbare climatică). Nu suntem niște găini care cotcodăcesc fericite în cotețe „inteligente”. Suntem oameni liberi, creați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, iar statul nu ne poate obliga să trăim într-un ghetou, în condiții de lockdown permanent.

Eu, Călin Georgescu, și partidul AAA condamnăm noul totalitarism, numit de clica de la Davos „noua normalitate”. Orașele inteligente fac parte dintr-un sistem sofisticat de control care stă la baza „statului supraveghetor”. Moneda digitală a băncilor centrale, pașaportul digital, supravegherea biometrică sunt doar o parte din ampla infrastructură prin care tehnocrația globalistă încearcă să exercite controlul asupra omenirii. Goarnele eco-propagandei și ale tehnologismului (noua religie a cabalei tehnoglobaliste) vor să ne convingă că „statul supraveghetor” este în interesul nostru, iar progresul omenirii trebuie grăbit prin digitalizarea totală sub control birocratic și corporatist.

Respingem cu fermitate digitalizarea României sub dictatul tehnoglobalist (UE, World Economic Forum). O considerăm încă o dovadă de servilism din partea clasei politice incompetente și trădătoare. O lovitură fatală dată fragilei noastre democrații. O restaurare a totalitarismului, într-o formă de-a dreptul satanică, devastatoare pentru ființa noastră națională, pentru existența fizică și spirituală a omului de rând.

Soluția? Trezirea cetățeanului, urmată de acțiuni concrete pe plan local de dejucare a planurilor globaliste. Dacă globalul este al lor, acolo jocurile fiind deja făcute, localul este încă al nostru.

Suntem conștienți că nu luptăm doar împotriva unor birocrați corupți și a unor oligarhi psihotici avizi de putere. Ei sunt doar interfața „stăpânitorilor întunericului acestui veac”. În lupta noastră împotriva Vicleanului digital, Evanghelia păcii, iubirea de aproape și credința nestrămutată în Hristos ne ajută să rămânem în picioare și să stăm tari. Dacă vom fi mulți, foarte mulți și foarte hotărâți, vom salva și România.

3.5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de DR. CĂLIN GEORGESCU
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

COLINDUL RENAȘTERII NAȚIONALE

Distribuie pe: …