Cafea mortală de Denisa ORBAN postat pe 23/09/2017 Cafeaua nitro stimulează apariția botulinei, o toxină mortală. Autoritățile de reglementare federale din Statele Unite au retras de pe piață un sortiment de cafea preparată la rece prin metoda nitro deoarece poate provoca botulism. Nitrogenul cu denumirea cunoscută de azot este un gaz transparent, inodor, poate fi adăugat întrun recipient împreună cu cafea pentru a produce o băutură spumoasă, denumită „cafea nitro”. Aceat sortiment de cafea este foarte apreciat de consumatori datorită gustului catifelat și cremos cu aspect spumant de bere. Persoanele care sunt fani ai acestei cafele spun nu este doar un” pahar de bere de dimineață” ci o experiență complet nouă a cafelei. Chiar producătorul produsului, Death Wish Coffee Company, a declarat că „procesul actual” de producere a cafelei nitro ar putea stimula creșterea botulinei, o toxină mortală legată de botulism, deși FDA a anunțat că nimeni nu a raportat o boală legată de preparatul rece. Centrele S.U.A. pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) descriu botulismul ca o boală rară cauzată de toxinele care atacă nervii și poate duce la probleme de respirație, paralizie și moarte. Efectele vizibile bolii sunt: vorbirea greoaie, pleoapele înfundate, vederea dublă, gura uscată și slăbiciunea musculară. Compania din New York care se mândrește cu „cea mai puternică cafea din lume” a inițiat retragerea produsului de pe piață și a oprit producția până când se va face un pas suplimentar în procesul de fabricație. Distribuie pe:
Previziune privind capitularea economiei SUA în fața unui „joc economic de așteptare” orchestrat de China și Rusia