Acasă Extern Medic german despre COVID-19: ”Boala  este relativ nepericuloasă. Victimele ar fi murit oricum în cursul anului”

Medic german despre COVID-19: ”Boala  este relativ nepericuloasă. Victimele ar fi murit oricum în cursul anului”

Prof. Dr. Klaus Püschel, șeful Institutului de medicină legală din cadrul Spitalului Universitar Eppendorf din Hamburg, spune că boala care a îngrozit mapamondul ar fi mai puțin gravă decât afirmă doctorii, autoritățile sau specialiștii de pe glob.

Prin natura profesiei, doctorul Klaus Püschel a analizat numeroase victime ale pandemiei de coronavirus, cărora le-a făcut autopsia. În acest fel, medicul german a ajuns la concluzia că boala e „relativ nepericuloasă” și că, „oricât de crud ar suna, oricum persoanele respective ar fi murit în cursul acestui an”.

Dr. Püschel susține că populația Germaniei ar trebui să revină cât mai curând la activitățile normale, acesta trimițându-i un mesaj cancelarului Angela Merkel în care o îndemna să recurgă la această măsură.

Un virusolog demontează teoriile despre COVID-19

Hendrik Streeck, un virusolog german, a efectuat un studiu pentru a observa mai bine efectele pe care le are coronavirusul și modul în care oamenii pot lua acest temut virus.

În ciuda numeroaselor avertismente venite dinspre autoritățile din toată lumea, Hendrik Streeck are o altă viziune. Acesta consideră că riscul de a te infecta atunci când ești în public e unul redus. În viziunea acestuia, coronavirusul nu rezistă pe suprafețe.

„Nu există niciun risc semnificativ să te infectezi atunci când mergi la cumpărături. Am luat mostre de pe clanțe, telefoane și toalete și nu am reușit să cultivăm virusul în laborator, pe baza acestor probe”, a declarat virusologul pentru RTL Today, citat de Mediafax.

Distribuie pe:

Doctor în Ştiinţe Politice cu distincţia Magna cum Laudae, la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Sudii Politice şi Administrative din Bucureşti (S.N.S.P.A.) Citește mai mult

Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Virginia Mircea
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Viitorul geopolitic al Rusiei

Cartea analistului politic rus Aleksandr Dugin ”Fundamentele geopoliticii: viitorul geopol…