Acasă Diverse NASA: Dacă știți ce facem, nu mai dormiți

NASA: Dacă știți ce facem, nu mai dormiți

Directorul diviziei de astrofizică a NASA, Paul Hertz, a făcut o declarație terifiantă despre extratereștri și despre realitatea extraterestră.

Directorul NASA a spus că nu oamenii sunt cei care descoperă extratereștri, ci ei ne-au descoperit pe noi.

Paul Hertz a fost numit directorul diviziei de astrofizică din cadrul Direcției misiuni științifice de la NASA în martie 2012.

Rolul lui constă în a fi responsabil pentru programele de cercetare și misiunile axate pe înțelegerea modului în care funcționează universul și pentru a căuta planete asemănătoare Pământului.

Când a fost întrebat despre posibilitatea ca oamenii să găsească viață extraterestră în afara planetei noastre, Hertz a spus:

Deci, din nou nu, nu am descoperit extratereștri prin Europa. Acest lucru nu ar trebui să fie un șoc. V-am spus în repetate rânduri că anunțul de astăzi nu este despre extratereștri. Dar de fiecare dată când facem unul dintre aceste lucruri cu presa, în mod inevitabil, vorbim de extratereștri.

Așadar, vă voi spune un secret: NASA nu va purta niciodată o conferință de presă care anunță că am descoperit extratereștri. Pentru că nu vom descoperi niciodată extratereștrii. Ei ne vor descoperi, iar când o vor face, nu va fi ceva plăcut.

Cu siguranță nu va fi timp pentru o conferință de presă despre asta. Probabil se va întâmpla cât ai clipi.  Doar un fulger alb fierbinte pe cer și apoi se luminează afară.

În ceea ce privește universul, relativ vorbind, suntem sugari.

Cel mai bun scenariu pentru acest caz, ne ștergem de pe fața planetei înainte să ne distrugă.

Vrei un anunț despre extratereștri? Aveți grijă ce doriți. Dacă ați ști chiar și o fracțiune din rahatul pe care îl facem, nu ați mai dormi niciodată.

Sursa: go4it.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Paul MOLDOVAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

EUROPA: Proteste în masă împotriva blocajelor și vaccinurilor COVID la Praga, Viena, Roma, urmează Elveția și Croația

Mii de protestatari s-au adunat sâmbătă la Viena, după ce guvernul austriac a anunțat un b…