Acasă Diverse Crimele din Caracal și rețelele de prostituție din Arabia Saudită

Crimele din Caracal și rețelele de prostituție din Arabia Saudită

Dispariția a două adolescente în Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a readus în atenția mass-media alte zeci de cazuri de răpiri sau de sechestrări. O pistă  de investigat este dată de o știre din 2018, care a făcut la vreamea respectivă înconjurul lumii.

Amira Bint Aidan Bin Nayef, o prințesă din Arabia Saudită, susținea în 2018 că reprezentanții regimului din țara ei cumpără fete minore din țări cum ar fi Sri Lanka, Bangladesh, Filipine, Djibouti, Somalia, Nigeria, România și Bulgaria.

Prințesa Amira, care a făcut aceste dezvăluiri, este fosta soție a prințului Al Waleed bin Talal (de care a divorțat în anul 2013), fostul ei soț fiind recent arestat în Arabia Saudită, în cadrul unei anchete anticorupție.

Dezvăluirile prințesei au fost prezentate în media de limbă arabă și traduse ulterior de dhakatribune.com și alte publicații.

Prințesa Amira a relatat despre modul cum s-a desfășurat ultima petrecere de Halloween (31 octombrie) din Arabia Saudită, organizată în Jeddah – oraș-port la Marea Roșie. La petrecere ar fi participat 150 de persoane, inclusiv angajați ai misiunilor diplomatice străine, iar decorul era în stil occidental, cu vinuri oferite la discreție, dansatori în costume de lux și chiar era animat de un DJ.

Bogații din Arabia Saudită, dornici să cumpere minore din România

Prințesa Amira susține că, în scopuri sexuale, clasa bogată din Arabia Saudită poate să cumpere sau să închirieze fete minore, aduse din alte țări.

„Copii devin proprietatea celui care le cumpără și nu pot pleca fără acordul acestuia„  susține Amira Bint Aidan Bin Nayef (n.r. – în statele islamice, conform Coranului și legii Sharia, femeile și copii nu au drepturi civile, aceștia având un tutore bărbat; de asemenea, atât femeile cât și copii pot fi ținuți în sclavie.)

Fetițele ar fi distribuite în grupuri mici și folosite pentru „acte imorale”, ceea ce nu șochează însă societatea saudită, întrucât în această țară „traficul de femei aduse din Europa și exploatarea acestora pentru practici sexuale este de asemenea relativ comună”, a spus prințesa Amira.

În  Arabia Saudită, „chiar și menajerele asiatice care vin la muncă se găsesc într-o poziție asemănătoare sclavilor”, mai declara prințesa.

5/5 - (1 vote)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…