Acasă Diverse Cele mai frumoase case prefabricate

Cele mai frumoase case prefabricate

De ce să-ți ”îngropi” viața în ziduri pentru a plăti zeci de ani credite?

Casele prefabricate sunt ieftine și mai rapid de asamblat, dar au anumite limitări care nu apar la locuințele construite în mod tradițional.

În mod obișnuit, constând din componente de carcasă mari expediate și apoi asamblate la fața locului, ele nu au tendința de a oferi aceeași libertate creativă atunci când vine vorba de proiectare, dar, după cum arată aceste exemple, aceasta nu trebuie întotdeauna să însemne o estetică compromisă.

Locuința Pulkabacken din Suedia proiectată de arhitecții Street Monkey din Värmdö, Suedia, cu o pantă mare, acoperită de iarbă.

Când vă imaginați o locuință prefabricată, vă gândiți la  „patru pereți și un acoperiș”. Și multe dintre locuințele prezentate aici într-adevăr iau acea formă, dar sunt și case de adăpost, case în copaci și case hobbit care se potivesc peisajelor cu dealuri.

Când solul este adăugat la o locuință prefabricată Green Magic, greutatea sa pare că ajută de fapt la presare.

Există, de asemenea, o casă suedeză cu o pantă pe acoperiș pentru săniuș, o căsuță de surfer pentru ieșiri de coastă și case care folosesc în mod inteligent oglinzi pentru a dispărea în împrejurimi. Și în ultimii ani, am văzut designeri care încep să integreze tehnologii eficiente din punct de vedere energetic în mixul prefabricat, ceea ce face ca unele case să genereze mai multă energie decât au nevoie.

5/5 - (8 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Paul MOLDOVAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

EUROPA: Proteste în masă împotriva blocajelor și vaccinurilor COVID la Praga, Viena, Roma, urmează Elveția și Croația

Mii de protestatari s-au adunat sâmbătă la Viena, după ce guvernul austriac a anunțat un b…