Acasă Diverse Atentatorul a transferat 100.000 $

Atentatorul a transferat 100.000 $

Cu o zi înainte de atentat ucigașul Stephan Paddock a transferat 100.000 de dolari prietenei sale din Filipine, Marilou Danley.

În încercare de a afla care ar putea fi cauza aetentatului FBI în colaborare cu biroul Interpolul din Manila au adus-o, în Statele  Unite pe Marilou Danley, în vârstă de 62 de ani. Aceasta nu se afla pe teritoriul SUA când a avut loc atentatul.

47 de arme de foc aparținând lui Paddock au fost recuperate din trei locații. 23 de arme s-au găsit în camera de hotel și restul în locuința sa din Mesquite și  la o altă proprietate pe care o avea în în Reno, Nevada.

Directorul general al companiei Guns & Guitars, un magazin de arme din Mesquite, a declarat că Paddock a făcut cumpărături acolo, dar nu a specificat ce arme a cumpărat. El a mai spus că Paddock nu a dat nici un indiciu sau motiv să creadă că este instabil sau inabil.

Padaodock  a fost de profesie contabil.

Potrivit grupurilor de lobby pentru controlul armelor, faptul că Paddock a trecut verificările de fond pentru cumpărarea armelor nu spune prea multe. Nevada are unele dintre cele mai relaxate legi privind deținerea de arme din Statele Unite. Proprietarii nu sunt obligați să aibă licențe sau să-și înregistreze armele și nu există nici o limită a numărului de arme de foc pe care le poate avea o persoană.

 

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…