Acasă Intern DINASTIA PSD: Fotoliul de parlamentar și funcțiile se moștenesc

DINASTIA PSD: Fotoliul de parlamentar și funcțiile se moștenesc

Preşedintele PSD Mureş, Vasile Gliga, a anunţat, miercuri, că s-a retras de la conducerea organizaţiei judeţene, locul lui fiind ocupat de fiica sa Dumitrița Gliga, care deschide și lista de candidați la Camera Deputaților pentru județul Mureș.

Vasile Gliga și fiica sa, Dumitrița Gliga

Organizaţia Mureş a Partidului Social Democrat, a anunţat, miercuri, într-un comunicat de presă, că preşedintele în exerciţiu, Vasile Gliga, s-a retras din funcţie şi că va rămâne un membru activ al partidului.

„Am decis azi să fac un pas important pentru organizaţia Mureş a PSD şi pentru un viitor mai performant al comunităţii în care am crescut şi în care trăiesc, judeţul Mureş. Am decis că este probabil cel mai bun moment să las generaţia nouă să confirme valorile în care ei cred, valorile spre care societatea de azi se îndreaptă. Este un pas firesc pentru organizaţia judeţeană, pentru ca valorile tinerei generaţii să poată ieşi şi străluci în anii ce urmează”, a declarat Vasile Gliga, la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD, conform Agerpres.

Potrivit comunicatului de presă, dată fiind situaţia dezvoltată la nivel judeţean şi în virtutea încrederii acordate de membrii Consiliului Politic Judeţean al PSD Mureş de a deschide lista de candidaţi la Camera Deputaţilor, „Consiliul Politic Naţional al PSD a hotărât azi, 21.10.2020, să o numească preşedinte interimar al PSD Mureş pe Dumitriţa Gliga„.

CPN al PSD a validat, miercuri, listele candidaţilor PSD Mureş pentru Senat şi Camera Deputaţilor. La Senat lista este deschisă de dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST Târgu Mureş, iar la Camera Deputaţilor primul loc este ocupat de Dumitriţa Gliga, în timp ce preşedintele Comisiei de Sănătate a Camerei, dr. Florin Buicu, este al doilea, iar deputatul Dinu Socotar este al treilea.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…