Acasă Cultură Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își propune ca misiune oferirea unui conţinut personalizat de știri, informaţii şi publicitate.

Din dorinţa unor jurnalişti determinaţi şi profesionişti, susţinuţi de o echipă de management orientată către dezvoltare, în anul 2010, a luat ființă în Israel ”Anima News” – Agenţia de Ştiri a Trustului Media Anima.

Lansată din dorința de a acoperi informațiile din Israel și Orientul Mijlociu, Anima News este unica agenție de știri online în limba română care acoperă zilnic necesitatea de știri, informații, analize și comentarii din această zonă fierbinte a lumii.

Începând cu anul 2021, Anima News și-a extins domeniile de interes și activitatea, în special pe cel mai important target al României și anume diaspora românească. Astfel, conducerea Anima News a decis înființarea unui ONG românesc – ”Trustul Media Anima”, sub conducerea președintelui Nando Mario Varga.

În prezent, din trustul media fac parte Agenția de știri Anima News,  Agenția Dor de dor – Vocea Diasporei,  Radio Anima News, TV Anima News.

La data de 16 aprilie va fi lansată Diaspora culturală.

Emisiunile audio si video ale Trustului Media Anima pot fi vizionate pe swebite -ul Agenției de știri Anima News sau pe canalul YOUTUBE

Activitățile Trustului Media Anima se axează  pe două direcții:

  • activitatea, problemele și necesitățile diasporei românești, militând prin informații, analize și comentarii în scris, audio și video atât pentru drepturile românilor de pretutindeni, cât si a celor care s-au întors în țară și a familiilor lor;
  • evenimentele, evoluțiile și problemele din Israel și Orientul Mijlociu.

Trustul Media Anima nu se implică in viața politică din România, dar va reacționa, informa, reflecta și analiza toate deciziile, comentariile și luările de poziție care vor viza și interfera cu interesele românilor din Diaspora și ale familiilor lor din România.

Trustul Media Anima va reacționa împotriva oricaror declaratii, tentative sau decizii, al caror scop este susținerea și promovarea extremismului, terorismului, antisemitismului și nerespectarea drepturilor omului.

Secțiunile site-urilor sunt actualizate în timp real,  cu un conţinutul adaptat condiţiilor de piaţă bazat pe: încredere, acurateţe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Cultură
Comentarii închise.

Recomandări

Turcia: Proteste violente anti Erdogan după prăbușirea lirei

Proteste violente au avut loc la Ankara și Istanbul după prăbușirea lirei turcești, a anun…