Acasă Intern Patriarhul Daniel nu este convins că ar trebui să se vaccineze

Patriarhul Daniel nu este convins că ar trebui să se vaccineze

Patriahul Daniel, un om cu credință putenică în Dumnezeu, nu a fost până în acest moment convins să se vaccineze de cei care fac campanie pentru vaccin.

Înaltul prelat manifestă maximă prudență, iar o decizie finală va fi luată abia după ce se va consulta cu medicul personal, se arată într-un răspuns în exclusivitate pentru stiripesurse.ro

„Parintele Patriarh este un om profund realist, toate gesturile si cuvintele sale invitând la o atitudine responsabilă și echilibrată. Poziția sa și a Bisericii Ortodoxe Române este una favorabilă vaccinării, termenii cheie legați de aceasta fiind „discernământul” și „informarea” riguroasă din surse oficiale, validate de specialiști și instituții din zona medicală. Îndemnul Bisericii în legătură cu vaccinurile (anti-Covid) este acela de a ne informa cât mai mult, de a vorbi cu medicii (de familie), pentru a nu ajunge să fim dezinformați. Ca fiecare dintre noi toți, Părintele Patriarh se va sfătui cu medicul personal și va lua împreună cu acesta decizia cea mai bună pentru protejarea sănătății sale”, a declarat purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, conform sursei menționate.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…