Acasă Diverse SUA: Tratament anti-îmbătrânire inspirat de legendele cu vampiri

SUA: Tratament anti-îmbătrânire inspirat de legendele cu vampiri

O companie numită Ambrosia oferă transfuzii cu „sânge tânăr” pentru adulţii care vor să încetinească procesul de îmbătrânire. Momentan, compania are sedii în şase oraşe din Statele Unite, transmite Techtimes.com.

Plasma sanguină este partea lichidă a sângelui care conţine proteine cruciale pentru sănătatea generală a organismului. De obicei, doar persoanele care suferă de insuficienţă hepatică, arsuri severe, sau infecţii grave au nevoie de transfuzii de sânge. Dar, compania Ambrosia oferă astftel de transfuzii chiar dacă persoana în cauză nu suferă de aceste afecţiuni.

Jesse Karmazin a fondat compania în urmă cu trei ani. Adulţii cu vârsta minimă de 30 de ani pot primi transfuzii de sânge de la donatori cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani.

Compania are sedii în Omaha, Los Angeles, Tampa, San Francisco, Phoenix şi Houston.

Bineînţeles, foarte multe persoane s-au arătat curioase cu privire la acest tip de tratament. La scurt timp după deschiderea companiei se formase o listă de aşteptare.

Serviciul oferit costă 8.000 de dolari pentru un litru de plasmă şi 12.000 de dolari pentru doi litri.

Compania a desfăşurat un studiu medical în 2017 pentru a vedea care sunt efectele unor astfel de transfuzii asupra persoanelor în vârstă.

Ambrosia afirmă că rezultatele au fost positive, dar compania nu le-a făcut publice încă. Până acum, nu există dovezi ştiinţifice concrete care să sugereze că transfuziile cu sânge tânăr pot preveni îmbătrânirea.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Iris DĂIAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Joe Biden organizează Summit-ul Democrației  care va marca ruptura definitivă de China și Rusia

Preşedintele Joe Biden a invitat 110 ţări la Summitul Democrației, un eveniment virtual de…