Acasă Tehnologie Elon Musk ar putea crea platforma social media dorită de Trump

Elon Musk ar putea crea platforma social media dorită de Trump

Donald Trump Jr.  l-a îndemnat pe Elon Musk să creeze o platformă de socializare care să „arunce Twitter” și să salveze „libertatea de exprimare în America”. El s-a plâns de interdicția permanentă pentru tatăl său de a publica mesaje pe Twiter și Facebook, informează cotidianul britanic Independent.

Fiul cel mare al lui Donald Trump a acuzat  Twitter de  „părtinire” și cenzură „direcționată într-un singur sens” și l-a invitat pe șeful SpaceX să creeze o platformă social media rivală Twitter și facebook care să fie ”neutră” la mesajele publicate.

„Am vrut să vin cu ceva pentru a face față unor nedeptăți cu privire la cenzura care are loc chiar acum și, evident, direcționată ”, a spus Trump Jr. Noua administrație Biden va „incălca libertatea de exprimare”  pentru a-și atinge scopurile politice.

Într-un clip video distribuit, marți seara, pe Instagram, Donald Trump Jr. spunea:

„De ce nu ar crea Elon Musk o platformă de socializare?

Omul acesta  a creat o echipă care lucrează în spațiu. A făcut-o în mod privat. A realizat lucruri mari, mai bine, mai ieftin, mai repede decât au putut face alții vreodată.  Acesta este omul care o va face (n.r. – reteaua de socializare) ”.

Fiul cel mare al președintelui Donald Trump spune că este neplăcut  să vezi „rușii ținând cursuri despre libertatea de exprimare a Americii”

Don Jr. a spus că îl consideră pe Elon Musk  persoana potrivită pentru a se ridica împotriva Twitter după ce magnatul tehnologic a preluat „West tech high tech”.

Solicitarea lui Don Jr. a venit  după ce Amazon, Apple și Google au inclus pe lista neagră rețeaua socială de dreapta Parler.

De asemenea, Twitter și Facebook au interzis definitiv distribuirea de mesaje de catre președintele Donald Trump, după protestele de la Capitoliu.

N.r.: Modul în care Twitter și Facebook practică cenzura i-ar face invidioși pe cei mai aprigi susținători a lui Stalin; în cele mai negre timpuri din perioada comunistă nu a fost practicată o astfel de cenzură.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Iris DĂIAN
Mai multe Tehnologie
Comentarii închise.

Recomandări

Joe Biden organizează Summit-ul Democrației  care va marca ruptura definitivă de China și Rusia

Preşedintele Joe Biden a invitat 110 ţări la Summitul Democrației, un eveniment virtual de…