Acasă Tehnologie Germania a aprobat identificarea cu buletinele electronice

Germania a aprobat identificarea cu buletinele electronice

În Germania a fost aprobat un nou sistem de identificare cu ajutorul buletinelor electronice. Cetățenii germani își vor putea înregistra actul de identitate pe telefonul mobil, singura condiţie fiind ca smartphone-ul să fie un Samsung, anunță Mediafax.

Compania Samsung au anunţat un parteneriat cu Guvernul Federal pentru dezvoltarea unui act de identitate virtual. Astfel, cetăţenii vor putea să aibă în permanenţă actul de identitate în buzunar.

Telefoanele companiei din Coreea de Sud au un cip de securitate care permite păstrarea documentelor pe telefon, separat de restul documentelor. Acestea sunt în siguranţă chiar şi în cazul unui atac al unui hacker.

Momentan, doar cetățenii germani care au un telefon Samsung din seria Galaxy S20 vor putea să folosească aplicaţia pe care au înregistrat actul de identitate virtual.

În Estonia, acest sistem este implementat de mai mulţi ani. Cetățenii estonieni nu trebuie să aibă la ei un carnet de şofer în format fizic sau vreun card de sănătate. Toate informaţiile sunt conectate la codul personal unic. Ca rezultat, nu trebuie să porți 10 de carduri diferite în portofel tot timpul.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Tehnologie
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…