Acasă Intern PNL: A început asaltul împotriva lui Orban pentru numirile făcute în Cabinetul Cîțu

PNL: A început asaltul împotriva lui Orban pentru numirile făcute în Cabinetul Cîțu

Liberalii s-au reunit în ședința Biroului Executiv, iar ”tabăra reformiștilor” a început asaltul asupra lui Ludovic Orban ca urmare a modului în care au fost făcute numirile în funcții. Rareș Bogdan și Florin Roman i-au reproșat lui Orban modul în care a negociat formarea Guvernului și alegerea oamenilor în funcții.

Rareș Bogdan i-a reproșat lui Orban faptul că miniștrii PNL s-au ascuns, după numirea în funcție și doar 3 dintre aceștia comunică public. Rareș Bogdan susține că miniștrii USR comunică mult mai mult și au luat fața PNL la guvernare.

În replică, Ludovic Orban i-a transmis lui Rareș Bogdan că în această perioadă nu ar dori să fie în pielea miniștrilor USR și faptul că o comunicare ”prea floamboaiantă nu este bună”.

Florin Roman i-a reproșat lui Orban faptul că nu s-a făcut o analiză a rezultatului alegerilor parlamentare și oamenii n-au fost numiți în funcții după meritul din alegeri. Florin Roman a solicitat ca această analiză să fie realizată până la proxima ședință a PNL. De asemenea, Florin Roman i-a reproșat lui Orban că el ”coordonează destul de nestatutar negocierile” asta pentru că echipele n-au fost validate în forurile de conducere ale PNL.

În replică, Ludovic Orban a spus că s-au depus CV-uri, se analizează propunerile pentru secretarii de stat și alte funcții, dar abia ulterior se va lua o decizie.

5/5 - (1 vote)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…