Acasă Extern Donald Trump a trimis ajutoare umanitare în Liban

Donald Trump a trimis ajutoare umanitare în Liban

Preşedintele Donald Trump a explicat că este vorba de un ajutor umanitar de care Libanul are nevoie, întrucât se află într-o situaţie „tragică”.

Duminică, a avut loc o videoconferinţă internaţională, iniţiată de Franţa şi ONU, unde liderii lumii au discutat despre strângerea de fonduri pentru Liban.

SUA vine în ajutor Libanului, în urma exploziei de săptămâna trecută. Preşedintele Donald Trump a anunţat că au fost, deja, trimise avioane cu echipament medical, iar oficialii militari americani implicaţi au transmis că nu au mai văzut niciodată aşa ceva.

Președintele Trump a numit situaţia din Beirut o ”tragedie” şi a spus că acest ajutor trebuie acordat Libanului, umanitar vorbind.

”Am trimis, deja, avioane cu echipament medical şi multe alte lucruri de folos. Avem militari excelenţi care fac acest lucru şi au raportat că nu au văzut niciodată aşa ceva. Este o situaţie oribilă, dar ajutăm”, a spus liderul de la Casa Albă.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…