Acasă Extern Atlantic Council: Joe Biden va avea o președinție eșuată

Atlantic Council: Joe Biden va avea o președinție eșuată

Influentul think-tank american Atlantic Council atenționeză că Joe Biden va avea o președinție eșuată întrucât capacitatea lui de a guverna va fi limitată, mai ales dacă republicanii își păstrează conducerea Senatului.

Sondajele de opinie din SUA arată că aproximativ 70% dintre republicani cred că alegerile prezidențiale din 3 noiembrie  au fost furate și președinția Biden este nelegitimă.

Secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin, a returnat guvernului fonduri de recuperare de 455 miliarde de dolari, în timp ce președintele în funcție, Donald Trump, amenință China cu vânzări suplimentare de arme către Taiwan, avertizează  Iranul cu sancțiuni suplimentare și retragerea Statelor Unite din Tratatul Cer Deschis.

Donald Trump ar putea fi un spin în coasta lui Biden în următorii patru ani, mai ales dacă va anunța o nouă candidatură la președinția SUA.

În același timp, progresiștii/neomarxiștii îl vor presa pe Biden făcându-l să piardă sprijinul moderaților.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…