Acasă Extern Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al Pfizer, dr. Michael Yeadon, a înaintat o plângere la Curtea Penală Internațională (CPI), în numele cetățenilor britanici, împotriva Dr, Fauci,  Bill și Melinda Gates, Boris Johnson, a autorităților britanice, a directorilor executivi ai marilor companii farmaceutice, a președintelui executiv al Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab și a altor persoane, pentru crime împotriva umanității, potrivit publicației Daily Expose.

În plus, ei susțin că tratamentele eficiente pentru COVID-19, cum ar fi hidroxiclorochina și ivermectina, au fost suprimate, ducând la un număr mai semnificativ de decese cauzate de COVID-19 decât ar fi trebuit să aibă loc.

Grupul britanic i-a acuzat, de asemenea, pe dr. Anthony Fauci; pe Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS); pe June Raine, director executiv al Agenției britanice de reglementare a medicamentelor și produselor medicale (MHRA); pe dr. Rajiv Shah, președintele Fundației Rockefeller; și pe dr. Peter Daszak, președintele EcoHealth Alliance, ca fiind „responsabili de numeroase încălcări ale Codului de la Nürnberg… crime de război și crime de agresiune” în Marea Britanie și în alte țări.

În plângerea depusă de grup în data de 6 decembrie, aceștia prezintă dovezi că:

 • „Vaccinurile” COVID-19 sunt, de fapt, terapii genice experimentale, create cu ajutorul unor cercetări privind mutațiile cu câștig de funcție de la coronavirusul liliacului, argumentând că aceste „vaccinuri” au provocat numeroase decese și îmbolnăviri și că guvernul britanic nu a deschis nici o anchetă în legătură cu aceste decese și îmbolnăviri raportate.
 • Numărul de cazuri și decese COVID a fost umflat artificial.
 • Măștile faciale sunt dăunătoare din cauza hipoxiei, hipercapniei și a altor factori.
 • Testele PCR sunt „complet nesigure” și „conțin oxid de etilenă, care este cancerigen”.
 • Măsurile de carantinare au fost adoptate în baza unor date umflate artificial cu privire la numărul de infectări și decese provocate de un virus modificat, precum și că „vaccinurile” experimentale au avut ca rezultat:
 • numeroase îmbolnăviri și decese survenite la scurt timp după vaccinare, cu cel puțin 395.049 de reacții adverse raportate după administrarea „vaccinurilor” COVID numai în Marea Britanie;
 • o creștere bruscă a numărului de apeluri la ChildLine în timpul lockdown-urilor, făcute de copii vulnerabili;
 • distrugerea economiei și a întreprinderilor, prin lockdown-urile impuse;
 • „privarea drastică de libertate fizică, prin încălcarea normelor fundamentale de drept internațional”: interdicții de călătorie și de adunări, carantină forțată și autoizolare;
 • apartheid determinat de segregarea cauzată de pașapoartele de vaccinare;
 • „scăderea preconizată a fertilității” după „vaccinare”, printre alte efecte fizice și psihologice vătămătoare.
 • cenzurarea informațiilor despre tratamentele alternative și promovarea lor în mediul online, „unele reviste academice blochează publicarea studiilor care arată eficacitatea unor medicamente precum ivermectina și hidroxiclorochina”

Declarațiile ale unor supraviețuitori ai Holocaustului

Reclamanții susțin că „suprimarea tratamentelor alternative sigure și eficiente împotriva Covid-19 echivalează cu o crimă și impune o anchetă temeinică din partea instanței”. Aceștia au dat și citate din declarațiile unor supraviețuitori ai Holocaustului , care au făcut „paralele clare între restricțiile Covid și începutul Holocaustului”.

Într-o scrisoare deschisă, supraviețuitorii Holocaustului le-au cerut autorităților de reglementare medicală să „oprească imediat acest experiment medical nelegiuit asupra umanității”, despre care susțin că încalcă Codul de la Nürnberg. Ei afirmă chiar că „un nou holocaust, de proporții mai mari, are loc sub ochii noștri”. O supraviețuitoare, Vera Sharav, declara într-un interviu citat în plângere:

Lecția dură a Holocaustului este că, ori de câte ori medicii își unesc forțele cu guvernul și se abat de la angajamentul lor personal, profesional și clinic de a nu face rău oamenilor, medicina poate fi pervertită dintr-o profesie umanitară și vindecătoare într-un aparat criminal.”

Ceea ce diferențiază Holocaustul de toate celelalte genociduri în masă este rolul central jucat de instituția medicală, de întreaga instituție medicală. Fiecare etapă a procesului criminal a fost sprijinită de comunitatea științifică și profesională medicală. Medicii, alături de societăți și instituții medicale de prestigiu, au dat o aparență de legitimitate infanticidului și uciderii în masă a civililor.”

Consecințele nefaste ale vaccinurilor Covid-19 îndeplinesc criteriile pentru genocid

Reclamanții susțin că, toate consecințele nefaste ale „vaccinurilor”, ale închiderilor și ale virusului îndeplinesc criteriile pentru genocid, crime împotriva umanității și crime de război împotriva populației Marii Britanii, deoarece membrii vinovați „ai guvernului britanic și liderii mondiali au avut în intenție și sunt conștienți de aceste presupuse crime”.

De fapt, ei susțin că urmările distructive ale „vaccinurilor”, ale închiderilor și ale virusului creat artificial sunt încercări deliberate de depopulare și de destabilizare a societății, ca parte a unui plan coordonat la nivel global de consolidare a bogăției și puterii în mâinile câtorva persoane.

Redăm integral plângerea formulată la Curtea Penală Internațională:

Loader
Loading...

EAD Logo
Taking too long?

Reload Reload document

|

Open Open in new tab

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Gemania: Alegeri Bundestag 2021. SPD vrea o coaliție în 3, fără CDU-CSU

Rezultatele alegerilor parlamentare din Germania: SPD 25,7 % CDU/CSU 24,1 % GRÜNE 14,8 % F…