Acasă Extern Donald Trump: Americanii au de ales între „super-redresarea Trump și recesiunea Biden”

Donald Trump: Americanii au de ales între „super-redresarea Trump și recesiunea Biden”

Angajat în cursa electorală, președintele SUA, Donald Trump, spune că americanii au de ales între „super-redresarea Trump și recesiunea Biden”.

Donald Trump: „Am trecut hopul! Reapar locurile de muncă ceva de pomină! Vine vaccinul care pune capăt pandemiei. Gata, se termină! Revenim la viață normală! O să câștigăm încă 4 ani la superba noastră Casă Albă!”

În apropierea datei alegerilor prezidențiale stabilite pentru 3 noiembrie, Donald Trump își intensifică atacurile la adresa rivalului său democrat.

Donald Trump: „Biden e dus… Nu știe pe ce lume e! Iar cei care îi conduc partidul sunt radicali, smintiți de extrema-stangă. Nu puteți lasă să se întâmple asta, sunt cele mai importante alegeri din istoria țării noastre.”

În timp ce Trump străbate neobosit America, adversarul său Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a luat o pauză în campanie, ceea ce a ridică semne de întrebare în legătură cu starea sănătăţii lui, dar şi cu strategia sa electorală. Chiar și susținătorii lui sunt nemulțumiți.

Cu 12 zile înaintea scrutinului, 36 de milioane de americani au votat deja anticipat, în condițiile în care, până pe 23 octombrie 2016, au votat mai puțin de 6 milioane.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…