Acasă Intern OMS: Lista activităților care ne pot îmbolnăvi de COVID-19

OMS: Lista activităților care ne pot îmbolnăvi de COVID-19

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a prezentat lista întocmită de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) cu activitățile care ne pot îmbolnăvi de COVID-19. Lista cu cod roșu cuprinde o parte din activitățile desfășurate în spații închise.

„În roșu avem cinematografele, teatrele în spațiu închis, lăcașurile de cult, transportul în comun, transportul cu avionul, sporturile de contact, petrecerile în interior, barurile, cluburile de noapte. Acestea sunt considerate cele mai periculoase.

La nivel portocaliu, avem sălile de fitness, avem frizeria, stomatologia, avem lucrul în birou – este periculos dacă ești cu mai multe persoane în birou și din cauza asta trebuie să porți mască – restaurantele în spațiu închis”, a spus Raed Arafat, la Digi 24.

Arafat spune că președintele Klaus Iohannis „are dreptate” când afirmă că în situația actuală a cazurilor de coronavirus în România nu se pune problema unei noi relaxări.

„Nu ai cum să vezi 555 de cazuri și să vii să spui că relaxăm în plus. Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu aceste cazuri”, a spus Arafat.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victoria BRAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Curtea Penală Internațională: dr. Fauci, Bill și Melinda Gates, șeful OMS, Klaus Schwab și oficiali din Marea Britanie ACUZAȚI de crime împotriva umanității

Un grup de activiști din Marea Britanie, din care face parte și fostul vicepreședinte al P…