Acasă Intern Forța Națională DESCHIDE filiale în Diaspora

Forța Națională DESCHIDE filiale în Diaspora

Partidul lui Teodor Meleșcanu, Forța Națională va deschide, până la sfârșitul anului, filiale în Republica Moldova, Ucraina și Serbia, acolo unde trăiesc comunități importante de români, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii politice.

“Preocuparea noastră este aceea de a contribui cu adevărat la revigorarea României și a românilor de pretutindeni, a comunităților românești luate în calcul doar atunci când reprezintă o masă electorală. Partidul Forța Națională este un partid de reconstrucție națională, românii trebuie să-și recâștige demnitatea și mândria de a fi român. Vom sprijini capitalul românesc prin proiecte legislative concrete, iar bunăstarea fiecărui roman și a familiilor de români reprezintă prioritatea noastră!” a transmis Teodor Meleșcanu, președintele Senatului și președinte interimar al formațiunii politice Forța Națională.

“Patria mea este acolo unde se vorbește limba română, iar românii de peste graniță sunt frații mei. Doar uniți vom fi mai puternici!”, transmite și deputatul Ștefan-Alexandru Băișanu, purtătorul de cuvânt al partidului Forța Națională.

Forța Națională are ca obiectiv participarea la alegerile locale şi parlamentare din 2020.

Din analizele efectuate la nivelul partidului rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior, iar Forța Națională are o platformă politică care se adresează acestui electorat.

5/5 - (6 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Călin ISĂRESCU
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Cursul Leu – Euro va depăși 5 lei în următoarele luni

Rata anticipată a inflației pentru orizontul de 12 luni a înregistrat o valoare medie de 4…