Acasă Extern Presa din SUA ignoră ”marea reţea de corupţie” a familiei Biden în România. Liderii republicani pregătesc dezvăluiri

Presa din SUA ignoră ”marea reţea de corupţie” a familiei Biden în România. Liderii republicani pregătesc dezvăluiri

Familia Biden se află în centrul unui scandal legat de banii pe care Hunter Biden, fiul candidatului democrat la preşedinţia SUA, i-ar fi luat din Ucraina, traficând influenţa tatălui său. Mare parte din presa americană încearcă să îngroape povestea, însă liderii republicani anunţă că reţeaua de corupţiei a familiei Biden ar fi mult mai mare şi ar include România.

„Oamenii nu ar trebui să se concentreze prea mult pe Hunter Biden și Ucraina. Povestea mai largă, inclusiv Rusia, China, Kazahstan, România, precum și Ucraina este o rețea mult mai mare de corupție cu mult mai mulți bani. (Sute de milioane). Incredibil cum NY Times, W Post și NBC îl ignoră în continuare”, scrie Newt Gingrich, fost lider republican al Congresului SUA, pe Twitter.

În cursul ultimei dezbateri înainte de scrutinul de la 3 noiembrie, preşedintele SUA, Donald Trump, l-a invitat pe Joe Biden, adversarul său democrat, să ofere explicaţii în legătură cu gravele acuzaţii de corupţie vehiculate de mai mult timp.

Donald Trump: „Nu am primit niciodată bani de la Rusia. Nu primesc bani de la Rusia”, însă familia lui Biden a fost îmbogăţită de oligarhi ruşi”.

În urmă cu câteva zile, Cozmin Gușă a publicat un articol cu privire la ”afacerile” familiei Biden în România, Articolul intitulat #RomaniaGate poate fi citit aici.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Adela BOTOȘ
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Palatul Cotroceni: Întâlnire Klaus Iohannis – Ursula von der Leyen

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, luni, la Palatul Cot…