Acasă Diverse Ups! Surpriza a doi amanți când au comandat Uber

Ups! Surpriza a doi amanți când au comandat Uber

O femeie căsătorită din Columbia şi amantul ei au fost descoperiți în momentul în care au comandat un Uber iar şoferul era chiar soțul femeii.

Yeimy şi amantul ei, Jesús Barrios, aveau o relaţie secretă de peste un an, conform ziarului columbian El Espectador. Cei doi au fost prinşi când au comandat un Uber, iar soţul lui femeii era şoferul.

Yeimy şi Jesús s-au întâlnit în oraşul Santa Marta şi au decis să meargă la un motel pentru mai multă intimitate. Din păcate pentru ei, femeia nu ştia că soţul ei împrumutase maşina unui prieten pentru a face curse Uber pe timpul nopţii. Aplicaţia i-a anunţat că numele şoferului este Leonardo, dar nu a fost un motiv de îngrijorare pentru ei până în momentul în care Yeimy şi şoferul s-au recunoscut.

Mulţi avocaţi au avertizat soţii care înşeală că Uber-ul păstrează documente privind călătoria. „Faptul că aplicaţia Uber păstrează locaţia şi ora îngreunează explicația călătoriilor pentru cel care înșeală. Partenerii care nu sunt fideli ar trebui să ştie că tehnologia îi expune riscului de a se afla de aventură” a declarat Lyn Ayrton, avocată în Marea Britanie, pentru The Daily Mail.

5/5 - (5 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…