Acasă Intern Atenţie! Avem criminalitate politică

Atenţie! Avem criminalitate politică

Avem criminalitate judiciară. Avem criminalitate economico-financiară. Avem criminalitate sanitară. Acum avem şi criminalitate politică!

Braşovul, prin autorităţile locale obediente, se vrea izolat economic, social şi turistic, printr-un experiment Covid. Distribuirea voluntară în instituţii şi către populaţie a unor măşti neconforme şi suspecte de a fi infestate, dispusă de primarul Braşovului George Scripcaru, răspândeşte alert virusul ucigaş în municipiul şi în judeţul nostru.

Să înţelegem că răspândirea „alertă” a virusului în Braşov, înseamnă, de fapt, punerea în aplicare locală a Stării de Alertă ordonată de Guvern şi executată de slugile locale ale psiho-pandemiei?

Ministerul Sănătăţii nu a decretat epidemie pe teritoriul României, pentru că nu era un număr mare de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19. Curtea Constituţională a decis că Starea de Alertă Covid-19 este neconstituţională. Măsurile impuse de autorităţile centrale şi locale în acest sens sunt ilegale şi abuzive.

În Ţară, începând de astăzi, se anunţă proteste. Trebuie oprită mascarada! Ajunge cu botniţa sub formă de mască! Protestăm împotriva interzicerii drepturilor constituţionale! Protestăm împotriva interzicerii drepturilor noastre legitime! Protestăm împotriva confiscării abuzive a Libertăţilor şi Drepturilor Omului!

Braşovenii trebuie să oprească mascarada condusă de primarul Braşovului, prin purtarea de măşti neconforme şi posibil infestate! Materiale sanitare contrafăcute, distribuite gratuit, prin diverse instituţii sau vândute la negru şi în unităţi comerciale, masiv introduse în România din China, ca afacere de partid şi de stat.

În 1987, Braşovul şi braşovenii au dat primul semnal împotriva regimului dictatorial comunist, devenit toxic peste naţiune.

În primăvara anului 1989, eroul-martir Liviu Babeş şi-a dat foc pe Pârtia Bradu din Poiana Braşov, în semn de protest, cu o pancartă în flăcări, pe care a scris: „Stop morder!” (Opriţi crima!).

În Decembrie 1989, zeci de mii de braşoveni s-au împotrivit dictaturii, peste 100 dintre aceştia plătind cu viaţa şi alte câteva sute fiind răniţi sau decedând mai târziu.

În iarna 2011-2012, Braşovul a fost al doilea oraş al Ţării după Bucureşti care a ieşit în stradă şi a protestat masiv împotriva dictaturii portocalii, instituită de regimul Băsescu.

Braşovul, oraşul în care s-a născut Imnul Naţional, „Deşteaptă-te, române!”,  a rămas şi este un oraş treaz şi lucid.  A rămas „oraşul patriotic”, care radiază energie naţională din Centrul Ţării, aşa cum l-a onorat în cuvintele sale Mihai Eminescu.

În 24 Ianuarie 2012, la comemorarea Unirii, într-un protest împotriva regimului portocaliu de atunci, peste 4000 de oameni am cântat în Piaţa Sfatului, pentru prima dată, imnul protestatarilor, „România vrea dreptate!”. Un cântec născut emoţional din acea stare de spirit, îndreptăţită şi împărtăşită de mulţimea braşovenilor liberi. Cântecul nostru a rămas de actualitate. Probabil, vom modifica unele versuri, în strofe şi cuvinte…

Acelaşi regim portocaliu, vărsat în galben, ne umileşte iar şi ne confiscă vieţile, drepturile şi libertăţile. Jos regimul galben-portocaliu! Jos regimul căcăniu din România! Jos regimul căcăniu din Braşov!

În cursul zilei de astăzi, voi realiza O EMISIUNE-PROTEST ÎN PIAŢA SFATULUI. Anunţ pe această cale, autorităţile locale, Jandarmeria, Poliţia şi instituţiile de supraveghere operativă, despre acest exerciţiu civic, democratic, legitim şi legal constituţional. Am informat şi colegii de presă asupra acestui demers personal.

Romania vrea dreptate!

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Ion MÂNZALĂ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Profesorul Col. (r) CEZAR DOBRE, ultima lecţie de istorie…

… Şi moartea se învaţă… ultimă, supremă şi solemnă lecţie… a trecerii no…