Acasă Intern AJUNGE! Refuzăm să mai fim cobai, să fim manipulaţi pe faţă, minţiţi cu neruşinare şi exterminaţi fizic şi psihic!

AJUNGE! Refuzăm să mai fim cobai, să fim manipulaţi pe faţă, minţiţi cu neruşinare şi exterminaţi fizic şi psihic!

Începând de astăzi, intru în autoconcediu, fără plată şi pe durată nedeterminată.

Sunt în grevă, la locurile de muncă.

Mă aflu în nesupunere civică şi într-un protest legitim.

Îmi suspend activităţile publice obişnuite şi mă declar în conflict deschis cu autorităţile infractoare din România, din Judeţul şi din Municipiul Braşov.

Nu pot să fiu de acord cu acest proces de exterminare psihică, fizică şi economică, la care suntem supuşi toţi (cu excepţia lor!) de peste 3 luni. Ca oameni, ca români, ca braşoveni, ca persoane fizice sau juridice.

Afacerea Covid, care este o afacere parţial mondială, parţial românească, de partid şi de stat, a distrus toate celelalte afaceri, inclusiv pe cele medicale, din România şi din Braşov. Îmbolnăveşte, distruge şi chiar omoară, cu mască sau fără mască!

Autorităţile locale, cel puţin cele din Braşov (oraşul în care trăiesc, supravieţuiesc şi sunt împiedicat infracţional să-mi desfăşor acum activitatea!), sunt ele însele purtătoare de covid. Pe care îl ascund, în evidenţe şi statistici, dar îl împrăştie cu bună ştiinţă în oraş, cu intenţia de a obţine bani murdari din această unică afacere funcţională şi de a distruge şi pustii totul în jur.

Este vorba, atât despre o infestare deliberată, de natură virală, cât şi de o psiho-infestare, ambele îndreptate cu cinism asupra populaţiei Braşovului şi a Ţării.

Funcţionează doar firmele de casă, controlate de sistem, de servicii şi de autorităţile corupte din România şi din Braşov.

Turismul din acest sezon este blocat în cel mai important judeţ turistic al ţării, Braşovul.  Sistemul medical este deturnat de la scopul său de a trata oameni. Economia judeţului Braşov şi a Ţării este în colaps. Industria HoReCa este aproape distrusă.

IMM Invest este o gogoaşă mizerabilă, garantată mincinos de către stat. M-am convins pe pielea mea, după ce am fost refuzat de două bănci.

Drepturile Omului şi Drepturile Constituţionale sunt încălcate grav. Discriminarea socială este împinsă machiavelic până la sfâşierea de clasă, valabilă în societate, la locurile de muncă şi chiar în familii.

Acesta este un Genocid! Mondial, naţional şi local. Călăii şi criminalii acţionează la vedere, fără oprelişte.

Soluţia este una singură. Împotrivirea şi lupta deschisă. Ori ei, ori noi!

Am salutat dorinţa pensionarilor, seniori ai vieţii şi veterani ai muncii, de a ieşi în stradă pentru drepturile lor. Mă voi alătura lor şi îi voi susţine public şi în stradă.

Am salutat dorinţa patronatului restaurantelor, de a-şi redeschide activitatea, indiferent de restricţiile discriminatorii şi nelegale (faţă de păcănele şi de păcălele!). Nesupunerea lor civică este legitimă şi face parte din principiile democraţiei, atunci când aceasta este încălcată şi încălecată. Mă voi alătura lor şi voi frecventa aceste restaurante, chiar dacă, din motive de buget personal, nu voi consuma decât o apă minerală sau o cafea.

Soluţia pentru România şi pentru Braşov este ieşirea poporului în stradă! S-a văzut că revenirea oamenilor în biserici sau la activităţile în aer liber şi chiar în sălile de spectacole, n-a contaminat şi n-a omorât pe nimeni.

În schimb, măştile neconforme, (posibil purtătoare de covid), distribuite de către autorităţile Braşovului populaţiei sau instituţiilor din subordine, au răspândit boală şi neîncredere, atât în rândul salariaţilor acestor instituţii (începând cu Primăria Braşov), cât şi în rândul populaţiei.

Ajunge! Refuzăm să mai fim cobai, să fim manipulaţi pe faţă, minţiţi cu neruşinare şi exterminaţi fizic şi psihic!

Nu putem accepta să fie onorat şi sărutat Drapelul Patriei, de către demnitari ai Statului Român, cu mască pe faţă, în prefăcătorie perfidă şi manipulatoare, cinică, prostească şi imorală! Vezi-Doamne, ce pericol este covidul, că noi purtăm mască, chiar şi atunci când ne înclinăm la Drapel sau venerăm însemnele naţionale şi creştine…

În timp ce, în cârciuma de alături sau chiar la Guvern, chefuim şi ni se rupe de tot covidul, de Ţară şi de Popor, de toate suferinţele naţionale şi omeneşti, cheltuind banii furaţi, fără mască şi fără nicio protecţie sau distanţare…

Teatrul acesta absurd face parte din recuzita manipulării subliminale, pe faţă. În timp ce, pe la spate, nepăsarea şi chiar răspândirea intenţionată a virusului, ca afacere de partid şi de stat, ucide şi distruge cu cinism oameni şi Ţară.

Drapelul Ţării n-a omorât pe nimeni, ca să purtăm mască, în timp ce îl sărutăm ca Iuda! Cum nici icoanele din Biserică nu au îmbolnăvit şi nu au ucis pe nimeni. Să vă fie ruşine că pângăriţi până şi simbolurile naţionale şi creştine!

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Ion MÂNZALĂ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Profesorul Col. (r) CEZAR DOBRE, ultima lecţie de istorie…

… Şi moartea se învaţă… ultimă, supremă şi solemnă lecţie… a trecerii no…