Acasă Extern Donald Trump este ce mai HARNIC președinte al SUA

Donald Trump este ce mai HARNIC președinte al SUA

Preşedintele american Donald Trump a spus că „probabil lucrează mai multe ore decât aproape orice” predecesor al său, în contextul criticilor pe tema programului de lucru al liderului de la Casa Albă, informează agenţia The Associated Press.

Etica muncii preşedintelui Trump a devenit un subiect de discuţie la Washington, după ce site-ul Axios a obţinut informaţii privind programul personal al acestuia pe trei luni.

Informaţiile publicate de Axios au dezvăluit că președintele Donald Trump şi-a petrecut 60% din programul său de lucru în ceea ce se numeşte „timp executiv„, un termen creat de John Kelly, fostul şef al cancelariei prezidenţiale, pentru a desemna o perioadă de timp nestructurată.

„Mass-media a reuşit să obţină programul meu de lucru, ceva foarte uşor de făcut, dar ar fi trebuit să fie un subiect relatat în mod pozitiv, nu negativ. Când se foloseşte termenul de „Timp Executiv”, în general lucrez, nu mă relaxez. De fapt, probabil lucrez mai multe ore decât aproape orice alt preşedinte anterior„, afirmă liderul de la Casa Albă într-un mesaj postat pe Twitter.

„Adevărul este că, atunci când am preluat funcţia de preşedinte, ţara noastră era un dezastru. Forţe militare epuizate, războaie nesfârşite, un potenţial război cu Coreea de Nord, impozite ridicate & prea multe reglementări, probleme la frontieră, cu imigraţia şi în domeniul sănătăţii & multe altele. Nu am avut de ales decât să muncesc foarte mult!”, a completat preşedintele Donald Trump.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Claudia DUȚĂ
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Lansare de carte:
„Visul Măriei Sale”
de Andrei Breabăn

Scriitorul  și jurnalistul  Andrei Breabăn dăruiește cititorilor iubitori de lectură un no…