Acasă Intern Compania românească de cosmetice XANDRA a trecut la fabricarea de gel dezinfectant pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19

Compania românească de cosmetice XANDRA a trecut la fabricarea de gel dezinfectant pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19

Numărul ridicat de cazuri de infecție cu noul coronavirus din România și penuria de dezinfectanți a determinat compania românească de cosmetice Xandra să treacă la producția de dezinfectant. Xandra dorește să ajute autoritățile sanitare din România prin fabricarea dezinfectantului de mâini.

Xandra este o companie cu capital integral românesc care în perioada următoare va folosi întreaga sa capacitate de producție pentru a produce cantități mari de gel dezinfectant pentru mâini.

„Prin această inițiativă, Xandra intenționează să ajute la acoperirea lipsei de produse sanitare din România și să permită unui număr mai mare de oameni să continue să ia măsurile corecte pentru a se proteja și pentru a împiedica răspândirea virusului”, a spus Ruxandra Antohe, administratorul companiei.

Gelul dezinfectant a parcurs toate etapele privind înregistrarea și testele de laborator și poate fi cumpărat online aici.

România și-a închis restaurantele, cafenelele și cinematografele într-un efort de combatere a virusului. Circulația persoanelor este restricționată. Municipiul Suceava a intrat în carantină. Autorităţile din Ialomiţa cer ca oraşul Ţăndărei să intre în „carantină totală”.

 

În total, 3.183 de români au fost infectaţi, iar 283 sau vindecat. Bilanţul deceselor a ajuns la 133.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Claudia DUȚĂ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Lansare de carte:
„Visul Măriei Sale”
de Andrei Breabăn

Scriitorul  și jurnalistul  Andrei Breabăn dăruiește cititorilor iubitori de lectură un no…