Acasă Extern Lista remanierilor

Lista remanierilor

Pe lista premierului Mihai Tudose se află câteva nume de miniștri care urmează a fi remaniați.

Nemulțumirile Premierului vizează două aspecte: dosarele penale și lipsa de performanță.

Numele miniștrilor care au trecut pragul DNA sunt publice, respectiv Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Viorel Ilie. Sursele noastre nu au confirmat posibilitatea remanierii acestora pentru că, cel puțin în cazul primelor două nume, presupusele fapte penale nu s-au întâmplat în timpul actualului mandat. Iar, Viorel Ilie este susținut de liderul său de partid, Călin Popescu Tăricenu.

În ce privește lipsa performanțelor în posturile de miniștri, aici lista e mai lungă. Termenul performanță este, deja, mult prea mult pentru incapacitatea unora dintre ei. Sursele noastre spun că pe această lista figurează: Florian Bodog pentru incapacitatea de a rezolva problema vaccinurilor; Andreea Păstârnac, a cărei demisie este cerută de românii din diaspora datorită superficialității și a incapacității de a le rezolva problemele; Mihai Cuc pentru proasta gestionare a problemelor ministerului, Marius Dunca, deși este considerat a fi apropiat de Liviu Dragnea are relații de prietenie cu membri ai” grupului de la Cluj”.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…