Acasă Extern Migrația ilegală poate fi oprită

Migrația ilegală poate fi oprită

Migrația ilegală poate fi oprită, a declarat Szilard Nemeth, șeful comisiei pentru apărarea din parlamentul Ungar, a informat MTI.

„Diferite organizații, forțe politice și economice și lobbyiști” încearcă să „acrediteze viziunea la Uniunea Europeană și la ONU că migrația este un lucru bun”, a declarat Nemeth în cadrul unei reuniuni a comisiilor pentru apărare ale Grupului de la Vișegrad (V4), din care fac parte Ungaria, Republica Cehă, Polonia și Slovacia.

Aceste organizații aduc argumentul că migrația ilegală nu poate fi oprită și încearcă să o legalizeze, a spus Nemeth.

Prin cooperare, membri V4  demonstrează din 2015 că migrația ilegală poate fi rezolvată, a afirmat Nemeth, adăugînd că, deși „mai sunt tentative” de trecere ilegală prin cele patru țări, statisticile arată că migrația a scăzut foarte mut.

Solidaritatea „trebuie demonstrată nu față de imigranți, ci față de Europa”, iar „prioritatea noastră este de a menține pacea și calmul în Europa și de a proteja securitatea Europei”, a mai declarat politicianul ungar.

În decembrie, Ungaria, Polonia și Republica Cehă  au fost trimise de Comisia Europeană în fața Curții de Justiție a Uniunii Europene întrucât nu și-au îndeplinit obligațiile privind acceptarea cotelor de refugiați.

5/5 - (9 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sofia FEIER
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Olanda: Proteste viloente împortiva măsurilor COVID – zeci de persoane arestate și șapte persoane rănite

Poliția olandeză a deschis focul asupra protestatarilor care au participat la revoltele ca…