Acasă Intern RETRAGEREA titlului de doctor pentru fostul general SRI Dumitru Dumbravă

RETRAGEREA titlului de doctor pentru fostul general SRI Dumitru Dumbravă

CNADTCU a decis, la şedinţa de joi din Consiliul General, să propună retragerea titlului de doctor pentru fostului secretar general SRI Dumitru Dumbravă, întrucât s-a cofirmat faptul că şi-a plagiat lucrarea, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul instituţiei.

În cadrul şedinţei Consiliului General al Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), s-a propus retragerea titlului de doctor pentru fostul secretar general SRI Dumitru Dumbravă, după ce s-a constatat faptul că şi-a plagiat lucrarea, au confirmat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul instituţiei.

Propunerea CNADCU urmează să ajungă la avizare către o nouă comisie din cadrul instituţiei, care apoi va înainta cererea de retragere a titlului de doctor către Ministerul Educaţiei. La rândul său, Ministerul Educaţiei va emite un ordin de retragere a titlului.

Comisia de Etică a Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV) din subordinea SRI a confirmat, în septembrie 2018, într-un raport, plagiatul în cazul fostului secretar general SRI Dumitru Dumbravă.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Radu FLOREA
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Trustul Media Anima, cel mai nou grup de presă independentă din România

Trustul Media Anima este cel mai nou grup de presă independentă din România. Acesta  își p…