Acasă Extern Summitul G20: Întâlnire bilaterală Donald Trump – Xi Jinping

Summitul G20: Întâlnire bilaterală Donald Trump – Xi Jinping

Președintele SUA Donald Trump şi omologul său chinez Xi Jinping vor avea o întâlnire bilaterală pe data de 1 decembrie, în cadrul summitului G20 din Argentina.

Administraţia de la Beijing speră că discuţiile dintre preşedintele chinez Xi Jinping şi omologul său american Donald Trump din cadrul summitului G20 vor avea un rezultat pozitiv, au transmis reprezentanţii Ministerului de Finanţe din China, citaţi de Reuters.

Conform declaraţiilor lui Gao Feng, purtător de cuvânt al Ministerului de Finanţe chinez, echipele economice ale celor două ţări sunt în contact pentru implementarea unui „consens” la care au ajuns preşedinţii Chinei şi Statelor Unite în urma unei convorbiri telefonice de luna aceasta.

„Sper că Statele Unite şi China se pot întâlni la mijloc şi pot lucra împreună pentru a avea un rezultat pozitiv în urma acestei întâlniri”, a declarat Feng, întrebat dacă oficialii chinezi speră să prevină impunerea unui nou set de sancţiuni în cadrul acestei întâlniri.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…