Acasă Diverse Campionul european la karate Andrei Duță folosește pentru recuperare produsele GoldNutrition

Campionul european la karate Andrei Duță folosește pentru recuperare produsele GoldNutrition

Tânărul sportiv Andrei Duță a câștigat recent titlul de Campion European la Karate Wado-kai la categoria 67kg. Andrei are doar 26 de ani și este singurul sportiv român care a cucerit titlul european la ediția din 2019 a Campionatelor Europene de karate Wado-kai din Budapesta.

În palmaresul lui Andrei Duță se află și numeroase alte titluri de campion național, vicecampion european de seniori și vice campion mondial de seniori – Goju Ryu.

„Din punctul meu de vedere, nutriția reprezintă un actor foarte important în sportul modern de performanță, și suplimentele de asemenea. În acest sens, GoldNutrition îmi este  partener de nădejde în antrenamente și competiții. Produsul meu preferat este „Fast Recovery – Fructul Pasiunii”, acesta având un rol decisiv în recuperarea mea, în viteza de regenerare a corpului după efort, dar și în protejarea masei musculare”, a declarat Andrei Duță.

“Deoarece credem în susținerea potențialului tinerilor sportivi, suntem bucuroși să anunțăm acest parteneriat și să îi fim alături lui Andrei în drumul său către performanță.” Ioana Mihut, Administrator GoldNutrition EEC.

In 2020, Andrei își dorește să obțină victoria la cât mai mult concursuri. Primele provocări vor fi Campionatul European Esku Shotokan 2020 și Campionatul Național Interstil.

GoldNutrition este un brand portughez de suplimente, care se distinge prin eficiența dovedită a produselor, în toate tipurile de sporturi dar și în afara lor.

“Obiectivul nostru principal este să satisfacem cerințele cele mai complexe atât ale sportivilor de performanță cât si ale tuturor persoanelor active, care sunt preocupate de sănătatea și starea lor de bine sau care doresc să se recupereze după un antrenament greu. Credem ca nutriția este ingredientul cheie în dezvoltarea și menținerea unui corp sănătos, este combustibilul vieții. Și de aceea, ne dorim să atingem excelența și să ajutam toți oamenii să atingă excelența prin nutriție.” A spus Ioana Mihuț.

Suplimentele alimentare GoldNutrition sunt testate antidoping și dețin certificat de analiză microbiologică.

În familia GoldNutrition, printre sportivii de top care au primit titlul de Gold Athletes se mai numară: Talida Sfârghiu (Atletism), Alin Firfirică (Atletism – Aruncarea discului); Ancuța Bobocel – (atletism); Marius Ionescu – atletism (Maraton); Andrei Preda, Denisa Dragomir – Alergare montană; Alin Alexuc – Lupte Greco-romane; Camil Moldoveanu – Jiu Jitsu; Robert Glință, Daniel Martin – Înot; Ionuț Atodiresei, Marian Dinu Jr, Constantin David – Kickboxing, Bikexpert Racing Team

 

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sofia FEIER
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Olanda: Proteste viloente împortiva măsurilor COVID – zeci de persoane arestate și șapte persoane rănite

Poliția olandeză a deschis focul asupra protestatarilor care au participat la revoltele ca…