Acasă Extern Donald Trump: „Alegerile din Afganistan sunt mai sigure decât cele de pe 3 noiembrie din SUA”

Donald Trump: „Alegerile din Afganistan sunt mai sigure decât cele de pe 3 noiembrie din SUA”

Președintele în exercițiu Donald Trump afirmă că alegerile din SUA sunt la nivelul unei țări din lumea a treia. Într-un nou mesaj pe Twitter, președintele scrie că un soldat american i-a povestit că alegerile din Afganistan sunt mai sigure decât cele de pe 3 noiembrie din SUA.

Un militar care este în misiune în Afganistan mi-a spus că alegerile din Afganistan sunt cu mult mai sigure și mult mai bine organizate decât alegerile de anul acesta din SUA. Alegerile noastre, cu milioane și milioane de voturi prin corespondență fraudate, au fost alegerile unei țări din lumea a treia. Președinte fake!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Președintele Trump, într-un alt mesaj, a acuzat Curtea Supremă că a fost „total incompetentă și slabă” în fața „fraudei electorale masive” care a avut loc la alegerile din luna noiembrie.

Donald Trump refuză să recunoască victoria în alegeri a lui Joe Biden, acuzând că acestea au fost fraudate masiv.

Twitter a schimbat textul cu care marchează postările lui Donald Trump în care transmite mesaje cu privire la rezultatul alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie. Rețeaua socială aplică acum un mesaj în care îi informează pe cititori că Joe Biden este câștigătorul oficial al alegerilor.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò – apel pentru formarea unei alianțe antiglobaliste la nivelul întregii lumi împotriva ”Marii Resetări Mondiale”

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, un veritabil avertizor de integritate al Sf. Scaun și ad…