Acasă Intern ÎCCJ amână, din nou, judecarea dosarului ”Iohannis 6 case”

ÎCCJ amână, din nou, judecarea dosarului ”Iohannis 6 case”

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat termenul de judecată în ”Procesul 6 case”, ce ar fi trebuit să se judece astăzi, 21 octombrie. În acest dosar, publicația ”Lumea Justiției” prin editorul senior  Răzvan Savaliuc a sesizat modul de dobândire a unor imobile din Sibiu de către familia Carmen și Klaus Iohannis. Procesul nu s-a judecat, întrucât Înalta Curte nu informat pe cale oficială că dosarul a primit un nou termen pentru data de 12 noiembrie 2020, după ce cauza a fost repartizată unui alt complet de judecată.

După un întreg periplu printre meandrele Justiției, Răzvan Savaliuc a reușit să aducă scandalosul dosar al banilor datorați de soții Iohannis în instanță – jurnalistul fiind ajutat de  celebrul avocat Cătălin Dancu. Mai multe detalii despre acest dosar puteți citi aici.

Termenul de judecată de astăzi, din 21 octombrie a fost amânat, întrucât  la 20 octombrie, judecătorul Valentin Horia Șelaru, investit cu judecarea dosarului nr. 1120/1/2020, a formulat o nouă cerere de abtinere, a doua, solicitând să fie scos din dosar. De aceasta dată, cererea i-a fost admisa, cauza fiind ulterior repartizată aleatoriu judecătorului Dan Enescu.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò – apel pentru formarea unei alianțe antiglobaliste la nivelul întregii lumi împotriva ”Marii Resetări Mondiale”

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, un veritabil avertizor de integritate al Sf. Scaun și ad…