Acasă Intern Adrian Zuckerman: Bandele de crimă organizată au traficat cu neruşinare oameni, ştiindcă probabil vor scăpa nepedepsite

Adrian Zuckerman: Bandele de crimă organizată au traficat cu neruşinare oameni, ştiindcă probabil vor scăpa nepedepsite

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a spus că, sub fostul Guvern, eforturile de combatere a traficului de persoane au fost reduse.

La sediul MAI a fost prezentat, vineri dimineaţă, raportul de activitate în domeniul prevenirii şi combaterii traficului de persoane în 2019.

La rândul său, Cătălin Predoiu a declarat că fosta guvernare le-a transmis interlopilor că pot face ce vor.

Raportul Departamentului de stat al SUA cu privire la traficul de persoane a fost prezentat, vineri dimineaţă, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, la eveniment participând ministrul de Interne, Marcel Vela, ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman, procurorul general al României, Gabriela Scutea, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu şi secretarul de stat din MAI Bogdan Despescu.

Evenimentul a fost deschis de Marcel Vela, cel care a anunţat că raportul întocmit conturează imaginea activităţilor antitrafic din România şi formulează recomandări.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò – apel pentru formarea unei alianțe antiglobaliste la nivelul întregii lumi împotriva ”Marii Resetări Mondiale”

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, un veritabil avertizor de integritate al Sf. Scaun și ad…