Acasă Intern Robert Cazanciuc, despre proiectul privind carantina și izolarea: ”Sper ca cei de la Guvern să înceteze să mai invoce pandemia”

Robert Cazanciuc, despre proiectul privind carantina și izolarea: ”Sper ca cei de la Guvern să înceteze să mai invoce pandemia”

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat vineri că proiectul Guvernului referitor la carantină şi izolare va fi dezbătut de Comisia juridică „atât timp cât va fi nevoie”, precizând că este necesar şi un aviz al CSM, dat fiind că este vorba şi despre proceduri judiciare. El a precizat că începând de sâmbătă va fi convocat plenul Senatului.

„Dezbaterea nu e încheiată asupra acestei legi. Am avut un proiect de lege venit de la Guvern foarte târziu. Este practic a treia oară când Guvernul ne pune în această situație.  Ne trimite o lege slabă, ca să fiu indulgent, în ultimul moment. Este inacceptabil să cerți Parlamentul că nu face el lucruri când tu trimiți legi care nu pot fi adoptate. E nevoie de mai multe modificări (…)”, a precizat Robert Cazanciuc.

„Sper ca cei de la Guvern să înceteze să mai invoce pandemia. Este numai vina Guvernului că am ajuns în această situație. Din păcate ne-au trimis un proiect scris pe genunchi, nu unul scris de juriști”, a mai precizat Cazanciuc.

2/5 - (1 vote)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…