Acasă Extern Întâlnire diplomatică Rusia – Coreea de Nord

Întâlnire diplomatică Rusia – Coreea de Nord

Ri Yong-ho, ministrul nord-coreean de Externe, intenţionează să efectueze o vizită în Rusia, care ar putea avea loc la mijlocul lunii aprilie, a declarat un oficial din Ministerul de Externe de la Moscova, citat de agenţia de ştiri Tass.

„Vizita ministrului nord-coreean de Externe la Moscova este discutată”, a declarat oficialul rus, adăugând că „ar putea avea loc la mijlocul lunii aprilie”.

Oficialul a precizat că detaliile privind acest vor fi oferite în perioada următoare.

Ultima întrevedere între miniştri de Externe ai Rusiei şi Coreei de Nord a avut loc în august 2017, în cursul unui summit al Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est, la Manila.

În același timp, liderul nord-coreean Kim Jong-un ar urma să aibă o întrevedere cu preşedinte sud-coreean Moon Jae-In, la sfârşitul lunii aprilie.

Președintele american Donald Trump se va întâlni cu Kim Jong-un în luna mai. Regimul de la Phenian şi-a exprimat disponibilitatea de a purta discuţii despre denuclearizare, „în cazul în care va fi garantată siguranţa regimului şi dacă ameninţările militare împotriva Coreei de Nord vor fi eliminate”.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò – apel pentru formarea unei alianțe antiglobaliste la nivelul întregii lumi împotriva ”Marii Resetări Mondiale”

Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, un veritabil avertizor de integritate al Sf. Scaun și ad…