Acasă Intern Ironia lui Dragnea: Două valize cu dosare despre Iohannis și gogoşi pentru Rise Project

Ironia lui Dragnea: Două valize cu dosare despre Iohannis și gogoşi pentru Rise Project

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la şedinţa CEx PSD, cu două valize, după anunţul Rise Project că are date din Tel Drum găsite într-o valiză.

„Am întârziat puţin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoşi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mâncăm aici.

A doua valiză, după cum probabil ştiţi eu sunt din Teleorman şi ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curţii o valiză cu documente care nu au ajuns încă la DNA şi hai să vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achiziţia dosarului Raiffeisen. Dosarul 02 retrocedări către Forumul German a Grupului Etnic German. Dosarul 03 promovarea procurorilor care i-au închis dosarele președintelui Kluas Iohannis. Dosarul 04,  declaraţii despre banii încasaţi din chirii. Dosarul 05, închirierea Căminului de Bătrâni de la Forumul German. Dosarul 06, presiuni asupra unui judecator de la Curtea Constituțională (CCR). Şi mai avem nişte stickuri”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, la intrare.

Conținutul din valiza adusă de liderul PSD Liviu Dragnea

Preşedintele PSD a declarat că întreg scandalul valizei cu date de la firma Tel Drum are menirea să acopere scandalul legat de revocarea lui Augustin Lazăr.

„Habar nu am dacă e valiză, ce e în valiză. Nu vă interesează golăniile făcute de preşedinte cu unii procurori. (…) E o prostie, o disperare, probabil să acopere scandalul în jurul domnilor Lazăr, numai că acest scandal nu poate fi ocolit, îngropat. (…) Eu am mii de fotografii cu români. S-ar putea să apară mii de valise cu pozele mele”,a mai spus Liviu Dragnea.

5/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Maria SECĂREȘ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

A murit Mikis Theodorakis, compozitorul coloanei sonore din filmul ”Zorba Grecul”

Marele compozitor grec Mikis Theodorakis a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani la Ate…