Acasă Intern Florin Cîţu: Nu vom creşte taxe. Soluţia liberală ”taxe mici, puţine, pe care să le plătim toţi”

Florin Cîţu: Nu vom creşte taxe. Soluţia liberală ”taxe mici, puţine, pe care să le plătim toţi”

Florin Cîțu, ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a anunţat, miercuri seară, că nu vor fi crescute taxele, aşa cum insinuează PSD, întrucât creşterea taxelor este ”cea mai proastă soluţie” pentru a aduce venituri la buget.

”Nu, nu vom creşte taxe, am spus acest lucru din primul moment în care am preluat acest mandat. Soluţia liberală pentru a dezvolta economia este o economie cu taxe mici, puţine, dar pe care să le plătim toţi”, a afirmat, miercuri seară, la Realitatea Plus, Florin Cîţu.

Cu privire la prezentarea bugetului pentru 2021, Cîţu afirmă că PSD a votat modificarea la Legea finanţelor care prevede că, în an electoral, bugetul este prezentat de către noul Guvern, la 15 zile de la învestire, anunță news.ro.

”PSD minte şi manipulează. Este şi o doză de prostie acolo. PSD ştie foarte bine că Legea finanţelor publice a fost modificată, chiar de PSD, în 2012, şi spune foarte clar că bugetul este prezentat, în an electoral, la 15 zile după învestirea noului Guvern”, a spus Florin Cîțu.

Cîţu a precizat că liderul PSD Marcel Ciolacu ştie foarte bine acest lucru, întrucât chiar Ciolacu ”cu mâna lui” a votat  modificările legislative.

Social-democraţii au transmis că ministrul de Finanţe ”vrea să mărească TVA şi nu ştie ce să mai inventeze ca să nu prezinte românilor bugetul pe 2021 pentru că atunci secretul lui ar sări în aer”.

De Asemenea, mai mulţi lideri PSD au afirmat că PNL nu prezintă bugetul pentru anul 2021 întrucât acesta ascunde majorări de taxe.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Maria SECĂREȘ
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

A murit Mikis Theodorakis, compozitorul coloanei sonore din filmul ”Zorba Grecul”

Marele compozitor grec Mikis Theodorakis a încetat din viaţă la vârsta de 96 de ani la Ate…