Acasă Diverse Marijuana ajută un copil

Marijuana ajută un copil

O fetiță din Illnois, SUA, se poate întoarce la cursuri după ce un judecător federal a admis prescripția de marijuana în scopuri medicale.

se întorcea într-o școală pe care o iubește în Schaumburg, Illinois, săptămâna trecută, dar numai după ce un judecător federal a spus că este bine ca ea să-i aducă medicamentele cu prescripție.

Ashley Surin, în vârstă de 6 ani, nu a putut participa la cursuri pentru că purta un plasture cu marijuana și folosea o loțiune din ulei de canabis care o ajutau să țină sub control convulsiile. Marijuana medicală și o dietă specială au făcut minuni pentru sănătatea ei, au declarat părinții acesteia.

„Plasturele cu marijuana și loțiune de canabis sunt un tratament de aur pentru Ashley”, a declarat Maureen Surin, mama ei, printre lacrimi după o audiere de urgență la Chicago, la începutul acestei luni. „Ea poate gândi mai bine, merge mai bine, vorbi mai bine și poate interacționa mai bine”, a spus mama fetiței.

Jumatate din statele americane au legalizat într-o anumită formă marijuana medicală. Cu toate acestea, deși mulți oameni folosesc marijuana în scopuri mediale, FDA încă nu a aprobat-o ca tratament, deoarece nu au fost făcute suficiente studii pentru a dovedi că este sigură și eficientă.

5/5 - (7 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Iris DĂIAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Joe Biden organizează Summit-ul Democrației  care va marca ruptura definitivă de China și Rusia

Preşedintele Joe Biden a invitat 110 ţări la Summitul Democrației, un eveniment virtual de…