Acasă Intern PSD strânge semnături pentru o MOȚIUNE DE CENZURĂ

PSD strânge semnături pentru o MOȚIUNE DE CENZURĂ

PSD strânge semnături pentru moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban şi caută alianţe cu PRO România şi cu ALDE pentru debarcarea executivului. Moţiunea va fi depusă cel mai probabil înainte de alegerile locale care vor avea loc în luna iunie.

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD vrea alianţe politice cu Pro România sau cu ALDE, pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. El subliniază că dacă cele două formaţiuni s-ar regăsi în proiectul PSD, atunci ar trece şi moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban.

„Eu încerc să arăt un traseu logic şi politic. PSD categoric la congres va veni cu un proiect politic. Dacă alături de acest proiect va veni şi domnul Ponta şi domnul Tăriceanu, dacă aceştia se vor regăsi în acest proiect politic, atunci moţiunea va trece. Dorim alianţe politice. Ne putem uni pentru formarea unui Guvern, pentru alegerile locale sau pentru alegerile generale. Nu exclud nicio variantă, atâta timp cât nu ne unim să luăm puterea de dragul de a lua puterea, ci avem un proiect politic şi un program de guvernare”, a spus Marcel Ciolacu, la România TV.

Întrebat dacă PSD vrea o alianţă şi cu USR, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu exclud niciun fel de alianţă, mai puţin cu PNL”.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sofia FEIER
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Olanda: Proteste viloente împortiva măsurilor COVID – zeci de persoane arestate și șapte persoane rănite

Poliția olandeză a deschis focul asupra protestatarilor care au participat la revoltele ca…