Acasă Diverse Regina Elizabeth surprinsă la volanul unei maşini

Regina Elizabeth surprinsă la volanul unei maşini

Regina Elizabeth a II-a a fost surprinsă la volanul unei maşini, fără centura de siguranţă, la o zi după ce prinţul consort Philip a fost implicat într-un accident rutier, potrivit voici.fr.

În fotografiile realizate pe 18 ianuarie şi publicate de cotidianul britanic Daily Mail, regina, în vârstă de 92 de ani, apare conducând un automobil Range Rover fără să poarte centura de siguranţă.

Comportamentul reginei a fost criticat, mai ales în condiţiile în care, cu o zi înainte, prinţul Philip a fost implicat într-un accident rutier, produs în apropierea domeniului regal Sandringham, în Norfolk. Palatul Buckingham a transmis la momentul respectiv că prinţul se afla la volanul unui automobil Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde s-a lovit cu un alt vehicul.

Potrivit martorilor, maşina prinţului consort, în vârstă de 97 de ani, s-a răsturnat în urma impactului.

Prinţul a fost ajutat să iasă din vehicul şi era conştient, dar în stare de şoc. Ulterior a spus că a fost orbit de razele soarelui.

Două zile mai târziu, pe 19 ianuarie, prinţul Philip a fost din nou surprins la volanul unei maşini, fără a purta centura de siguranţă.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Paul MOLDOVAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

EUROPA: Proteste în masă împotriva blocajelor și vaccinurilor COVID la Praga, Viena, Roma, urmează Elveția și Croația

Mii de protestatari s-au adunat sâmbătă la Viena, după ce guvernul austriac a anunțat un b…