Acasă Extern Arme letale pentru Ucraina

Arme letale pentru Ucraina

Senatul Statelor Unite a aprobat proiectul de lege privind furnizarea de arme letale pentru Ucraina.

Proiectul de lege adoptat de senatul american acordă 500 de milioane de dolari pentru a sprijini Ucraina în zona de apărare și îi va furniza arme letale în scopuri de apărare.

Anunțul a fost făcut de președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, pe pagina sa de Facebook. „Pentru prima dată legislativul american a fost de acord să ofere Ucrainei mijloace de apărare: radare pentru apărare aeriană și supraveghere pe suprafața apei; mijloace navale anti-mine; nave de acțiune pentru garda de coastă „, a spus Poroșenko. Într-un discurs anteriori, Petro Poroșenko a spus că Ucraina apreciază „faptul că Statele Unite sunt umăr la umăr alături de Kiev”.

Senatul SUA a aprobat, luni, proiectul de lege prin care sunt alocate 700 de miliarde de dolari pentru apărare. Proiectul include acordarea de sprijin militar Ucrainei, precum și tratarea în instituțiile militare din Statele Unite a soldaților ucraineni răniți.

Camera Reprezentanților a adoptat deja aceste amendamente

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…