Acasă Diverse Incident petrecut cu câteva minute înaintea conferinței de presă Trump-Putin

Incident petrecut cu câteva minute înaintea conferinței de presă Trump-Putin

Autoritățile încă nu au comentat incidentul, care a avut loc cu câteva minute înainte de începerea conferinței de presă a președinților trump și Putin.

În videoapare un bărbat despre care se crede că este un jurnalist american care a fost înlăturat de securitatea celor doi președinți. Înregistrarea video a fost postată pe Twitter de reporterii care acopera summitul de la Helsinki.

Potrivit unui jurnalist NBC prezent la fața locului, individul care a fost scos din conferința de presă „pentru că a înfuriat corespondenții de presă americani”. În același timp, Reuters a relatat că persoana implicată a ținut un banner pe care scria „tratatul interzicerii nucleare”.

Relatările mass-media au sugerat că așa-numitul jurnalist „protestatar” lucra pentru The Nation. După cum a relatat Reuters, un agent al Serviciului Secret al SUA a stat de vorbă cu individul care nu a fos încă identificat, înainte ca securitatea finlandeză să-l escorteze cu forța afară, cu câteva minute înainte de începerea conferinței de presă.

Nici gazda finlandeză, nici oficialii americani sau rusi nu au comentat incidentul.

5/5 - (4 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Adela BOTOȘ
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Palatul Cotroceni: Întâlnire Klaus Iohannis – Ursula von der Leyen

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, luni, la Palatul Cot…