Acasă Extern Kim: Întâlnirea cu Trump este o şansă istorică de a construi un „viitor mai bun”

Kim: Întâlnirea cu Trump este o şansă istorică de a construi un „viitor mai bun”

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, a spus că întrevederea sa cu preşedintele american Donald Trump reprezintă o şansă „istorică” de a construi un „viitor bun”, a relatat joi agenţia nord-coreeană de ştiri KCNA, după întâlnirea acestuia cu cu şeful diplomaţiei americane Mike Pompeo.

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a fost miercuri în vizită la Phenian pentru a discuta despre viitoarea întrevedere între Kim Jong-Un şi președintele Donald Trump.

„(Kim Jong-un) a declarat că viitorul summit Coreea de Nord-SUA va fi o întâlnire istorică, primul pas către dezvoltarea schimbărilor pozitive în Peninsula Coreeană şi construirea unui viitor mai bun”, a relatat KCNA, potrivit agenţiei de ştiri Tass.

Întâlnirea dintre Pompeo și Kim a avut loc la Hotelul Koryo din Phenian. Secretarul de stat al SUA a afirmat că încă sunt multe provocări în calea rezolvării crizei nord-coreene.

Cu ocazia vizitei lui Pompeo, regimul nord-coreean a eliberat trei cetăţeni americani care erau deţinuţi în Coreea de Nord.

Preşedintele american Donald Trump a declarat miercuri că va anunţa în trei zile locul unde se va desfăşura summitul istoric la care vor participa cei doi lideri.

5/5 - (4 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Adela BOTOȘ
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

Palatul Cotroceni: Întâlnire Klaus Iohannis – Ursula von der Leyen

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost primită, luni, la Palatul Cot…