Acasă Diverse  Locuri extreme

 Locuri extreme

Locuri unde puteți ieși din rutină pentru a obține experiențe care sunt dincolo de cele obișnuite.

Aventurarea în aceste locuri vă va face să vă simțiți vii … deși în unele cazuri ați pute fi îngroziți.

Experiențe extreme care implică animale.

SPANIA: În fiecare an, în  luna iulie, petrecerea Pamplona, faimoasă pentru controversatele curse cu tauri pe străzi, vă  oferă o șansă unei aventuri incitante. Decesele sunt relativ rare – în ultimii o sută de ani au fost 13 decese. Riscul rănirii este foarte real, cu peste 100 de persoane pe sezon.

ALASKA – SUA: Cursa cu câini Iditarod – cursa cu sănii trase de câini.  Este nevoie de cel puțin opt zile pentru a finaliza călătoria de 1.000 de mile pe zăpadă, cu vânturi puternice și temperaturi scăzute la -50 grade C.

Pentru câinii care o completează, nu are niciodată „câine bun!” a fost atât de câștigat.

Experiențe extreme care implică radiații

Cernobâl – Ucraina

Dezastrul petrecut la centrala nucleară, în 1986, a devenit o atracție turistică neașteptată.

S-au împlinit trei decenii după dezastrul nuclear. Excursiile au un număr din ce în ce mai mare de turiști în zona interzisă a orașului Cernobîl. Pripyat, orașul construit în apropierea centralei nucleare de la Cernobîl, este abandonat.

Este o șansă de a vedea o serie de animale sălbatice care ignoră efectele tragediei nucleare pentru a prospera în absența oamenilor. .

FILIPINE- Centrala Nucleară de la Bataan. A fost construită acum mai bine de 30 de ani, dar nu a fost niciodată utilizată. Poți vedea cu proprii ochi un reactor fără radiație.

Experiența extremă implică un infern

TURKMENISTAN – Darvaza. Cunoscut sub numele de Poarta Iadului, craterul Darvaza oferă o imagine unică, nu veți găsi altceva asemănător în Asia Centrală sau oriunde altundeva de pe Pământ.

Craterul a fost creat în urmă cu peste 40 de ani, când pământul s-a prăbușit în timpul unei perturbări de foraj. Apoi, oamenii de știință au dat foc la gaze. După zeci de ani, focul încă arde …

5/5 - (9 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…