Acasă Intern ROMÂNIA EDUCATĂ. Cum eliminați din sistem distrugătorii de suflete inocente? Scrisoare deschisă adresată Președintelui României și ministrului Educației

ROMÂNIA EDUCATĂ. Cum eliminați din sistem distrugătorii de suflete inocente? Scrisoare deschisă adresată Președintelui României și ministrului Educației

Stimate domnule Președinte al Românie, Klaus Iohannis

Stimate domnule ministru al Educației, Sorin Câmpeanu

Cum eliminați din sistemul de educație distrugătorii de suflete inocente?

Nepotul meu, elev în clasa a V-a la Liceul Teoretic ”Alexandru Vlahuță”, sector 1 București, director prof. Carmen TOMA, nu a promovat anul școlar 2020-2021 întrucât nu a obținut notă de promovare la matematică, având-o ca profesor pe Aida PREDA.

Vă supun atenției notele obținute de nepotul meu în clasa a V-a, anul școlar 2020-2021:

Discrepanța este evidentă între notele obținute la toate materiile în comparației cu matematica. Menționez că, nepotul meu, în clasa a III-a, a obținut la Concursul de matematică locul I, pe Sectorul 1 al Capitalei. Din cauza pandemiei acest concurs nu s-a desfășurat în anul 2020, când nepotul meu era în clasa a IV-a.

Persoane din Liceul Teoretic ”Alexandru Vlahuță” susțin că profersoara Aida PREDA are obiceiul de a intimida elevii printr-o atitudine rece și ”tăioasă”. Alte persoane susțin că directoarea prof. Carmen TOMA are obiceiul de a găsi tot felul de portițe pentru a elimina elevi din școală, cu scopul de a face loc unor elevi noi, veniți prin transfer.

Nota 2?

Nota 2 acordată în sistemul de educație online. Cum poate înțelege un copil de 11 ani ce înseamnă nota 2? Până în clasa a V-a elevii obțin calificative.

Câte ore a stat elevul fața în față cu profesorul pe parcusul anului școlar 2020-2021?

Datorită pandemeiei și educației în sistem online, elevii de clasa a V-a s-au întâlnit cu profesorii timp de două săptămâni în luna septembrie 2020 și aproximativ 2 săptămâni în luna iulie 2021. Dacă aduni numărul de ore petrecute de elevi cu profesorul de la o singură disciplină, rezultă un număr insignifiant de ore.

Profesori fără chemare de ”dascăl”

Indiferent care sunt cauzele și motivele care stau la baza unor decizii discutabile, un copil de 11 ani, elev la Liceul Teoretic ”Alexandru Vlahuță”, rămâne cu un gust amar și sufletul distrus, pentru că el știe că i s-a făcut o mare nedreptate – vă rog să verificați caseta video de la reexaminare, unde veți găsi răspunsuri la unele probleme aduse în atenție mai sus.

 

Cu stimă,

Prof. Dr. Virginia MIRCEA

Redactor șef la Cadran Politic

 

PS: Numele nepotului meu va fi lesne de aflat, fiind singurul elev din Liceul Teoretic ”Alexandru Vlahuță” care nu a promovat anul școlar 2020-2021.

4.3/5 - (3 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Virginia Mircea
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Viitorul geopolitic al Rusiei

Cartea analistului politic rus Aleksandr Dugin ”Fundamentele geopoliticii: viitorul geopol…