Acasă Extern Rudy Giuliani: Corupția din Ucraina pleacă de la cele mai înalte niveluri ale administrației Obama

Rudy Giuliani: Corupția din Ucraina pleacă de la cele mai înalte niveluri ale administrației Obama

Giuliani a declarat jurnaliştilor în Ajunul Anului Nou: „Corupția din Ucraina pleacă de la cele mai înalte niveluri ale administrației Obama” şi vrea să depună mărturie.

Acesta s-a decis să vorbească şi vrea să depună mărturie în procesul președintelui Donald Trump care se va derula la Senat.

Rudy Giuliani nu numai că este dispus să depună mărturie, ci dorește să demonstreze despre o „serie de infracţiuni care implică cele mai înalte niveluri ale administrației Obama „, adăugând că „democrații Adam Schiff și președintele Camerei, Nancy Pelosi vor avea motive să se teamă…”.

„Ceea ce am aflat este că corupția din Ucraina e vastă, este răspândită şi implică puternic Partidul Democrat  nu doar din 2016, ci de mulți ani”, a declarat fostul primar al New York-ului în timp ce se afla la petrecerea de Revelion dată de Trump la Mar-a-Lago, Florida.

„Atunci când se vor face dezvăluirile despre amploarea celor ce s-au întâmplat în Ucraina, se va afla despre mulți americani care au participat la corupție”, adăugând: „Biden a luat milioane de dolari spălați în Ucraina și singurul motiv care-l ajută să scape este că voi presa îi protejaţi (…) ”.

Cu privire la cercetările sale, Rudy Giuliani a spus:

„Nu vă voi spune ce am găsit până nu voi găsi un forum adecvat … dar este devastator…”.  Aceasta va implica cele mai înalte niveluri ale administrației Obama. Acesta este motivul pentru care Partidul Democrat intră în panică”, a mai declarat fostul primar.

„Aș depune mărturie, aș demonstra, aș da conferințe, aș face rezumate…” a adăugat Giuliani.

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Victor MAIER
Mai multe Extern
Comentarii închise.

Recomandări

ICR Tel Aviv: „Israelul și Algoritmul Holocaustului”, invitat prof. dr. neurolog Jean Jacques Askenasy

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Editura Saga din Israel, organi…