Acasă Intern Bugetul pe 2019 va ajunge la Parlament cel mai târziu pe 13 decembrie

Bugetul pe 2019 va ajunge la Parlament cel mai târziu pe 13 decembrie

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa CExN al partidului, că a primit asigurări de la Guvern că, cel mai târziu pe 13 decembrie, proiectul bugetului pe 2019 va fi depus la Parlament.

”Eu cu dl Tăriceanu vom discuta cu colegi din Guvern. Pe 13 (decembrie – n.r.) ne-a asigurat guvernul că cel mai târziu ajunge la Parlament”, a declarat după şedinţa CExN al PSD liderul partidului, Liviu Dragnea.

Referitor la bugetul ţării pentru anul 2019, Eugen Teodorovici a declarat, marţea trecută, că nu vede niciun motiv pentru care bugetul pentru 2019 nu va primi avizul în timp util de la Comisia de Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), în ciuda diferendelor pe care le-a avut cu preşedintele Klaus Iohannis la prima rectificare. Şedinţa CSAT va avea loc, marţi, de la ora 13.00, la Cotroceni.

Pentru prima rectificare bugetară din acest an, cea de la începutul lunii septembrie, CSAT, care este condus de Klaus Iohannis, nu şi-a dat avizul. O mare parte din reticienţa preşedintelui a fost pusă pe seama faptului că la acea rectificare bugetul preşedinţiei a fost redus.

5/5 - (2 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Iris DĂIAN
Mai multe Intern
Comentarii închise.

Recomandări

Joe Biden organizează Summit-ul Democrației  care va marca ruptura definitivă de China și Rusia

Preşedintele Joe Biden a invitat 110 ţări la Summitul Democrației, un eveniment virtual de…