Acasă Diverse Campanie pentru a interzice fierberea crabilor vii

Campanie pentru a interzice fierberea crabilor vii

Un număr de celebrități, academicieni, experți în animale și militanți pentru mediu din Marea Britanie sprijină grupul de campanie Compasiune crustacee, care cere ministrului pentru mediu, alimentație și afaceri rurale, Michael Gove, să interzică prin lege fierberea crustaceelor vii, cum sunt homarii, crabii, ș.a.

Campania este, de asemenea, susținută de personalități din Asociația Veterinară Britanică și din organizația de caritate pentru animale RSPCA. Grupul de campanie susține că a câștigat sprijin din partea unor oameni de știință, avocați, comedianți, actori și experți din domeniul sălbatic.

Maisie Tomlinson, purtătoarea de cuvânt a grupului de campanie Crustacean Compassion, a declarat într-un interviu în presă: „Nu este deloc acceptabil să fierbeți animale în viață, să le tăiați în viață. Toate dovezile în acest moment indică ideea că acestea suportă o durere cumplită”.

Mai mult de 23.000 de persoane au semnat o petiție în sprijinul schimbării legii.

În prezent, guvernul britanic organizează o consultare publică privind un nou proiect de lege privind bunăstarea animalelor.
Susținătorii proiectului spun că există acum metode mai blânde pentru a ucide aceste vietăți, cum sunt asomarea animalelor în stare de inconștiență care are un impact redus asupra preparării produselor alimentare.

5/5 - (6 votes)

Distribuie pe:
Mai multe articole
Mai multe articole scrise de Alina VĂLEAN
Mai multe Diverse
Comentarii închise.

Recomandări

Herbert Kickl: „De astăzi, Austria este o dictatură”. Protest masiv la Viena împotriva măsurilor COVID și a vaccinării obligatorii 

Zeci de mii de oameni, mulți dintre ei susținători de extremă dreapta, au protestat sâmbăt…